fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Hudkräm

Med en hudkräm kan du skydda och vårda ditt barns känsliga hud på ett perfekt sätt. Krämen återfuktar och vårdar huden så att den känns härligt mjuk.

Sortering

Per sida
Huidtype
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Fördelarna med babysalva

Babysalva är egentligen en hudkräm som utvecklats speciellt för bebisars känsliga hud och bör inte missas när det gäller hudprodukter för barn. En sådan kräm består ofta av naturliga ingredienser och är fri från skadliga ämnen. Babysalva har flera fördelar, bland annat

  • Återfuktning: babysalva återfuktar huden och hjälper dessutom till att förebygga torrhet och fjällning.
  • Skydd: salvan ger ett skyddande lager på huden. Detta gör huden mer motståndskraftig mot yttre påverkan.
  • Lugnande: babysalva kan användas för att lugna irriterad hud, till exempel vid blöjutslag eller eksem.

När ska jag använda hudkräm för din baby?

Det är viktigt att ta väl hand om din lilla hud, eftersom en babys eller ett barns hud är mycket känsligare och ö mtåligare än en vuxens. Du kan använda en hudkräm vid olika tillfällen. Till exempel: efter badet (det varma vattnet kan torka ut huden), vid blöjutslag (hudkräm kan skydda och lugna irriterad hud) eller vid torra/spruckna fläckar.

Hur väljer jag rätt hudkräm för ditt barn?

Det kan vara svårt att välja bland de många olika hudkrämer och babysalvor som finns på marknaden. När du väljer en kräm kan du vara uppmärksam på följande punkter:

Ingredienser

Välj helst en kräm med naturliga ingredienser. Naturliga ingredienser kan till exempel vara aloe vera, ringblomma eller kamomill. Undvik produkter med parfym och parabener, eftersom dessa kan irritera ditt barns hud.

Textur

Välj en kräm som har en lätt och icke-fet konsistens. Detta för att den är lätt att fördela och absorberas snabbt.

Förpackning

Kanske inte det första du tänker på, men förpackningen är också viktig. Välj helst en kräm i tub eller pumpflaska, på så sätt får du lätt ut krämen och produkten är dessutom hygienisk att använda.

Genom att använda en hudkräm eller babysalva regelbundet ser du till att ditt barns hud förblir frisk, återfuktad och skyddad.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.