fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Sortering

Per sida
Hairtype
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

 

Jul 2022 på Salontotal

Drömmer din älskade om en fin adventskalender, har din mamma hört talas om den fina locktången i flera år eller kan din syster inte sluta prata om den söta presentförpackningen? Nu är det dags att ge dina nära och kära det lilla extra och shoppa fina presenter till dem!

Hos Salontotal hittar du originella julklappar till jul 2022! Semestern är en utmärkt anledning att packa upp och skämma bort dem du tycker om. Skäm bort dig själv eller någon annan i jul och avsluta året på ett mycket festligt sätt.

Idéer till julklappar

Köper du samma sak varje år och är klar med att ge parfym, strumpor eller choklad? Då har du kommit till rätt ställe på Salontopper! Vi har listat de finaste gåvorna för dig, så allt du behöver göra är att välja ut dem och ge dem till dig själv. Trevliga produkter att ge bort är till exempel duschsvamparna från Spongellé, de fina verktygen i begränsad upplaga från GHD eller de vackra lyxiga uppsättningarna från Kérastase. Du hittar all inspiration du behöver på denna julsida. Har du hittat en fin present, men vill du fortfarande ha extra tips och inspiration kring julen? Följ oss då på Instagram!

Det har aldrig varit så roligt att shoppa! Handla dina julklappar på Salontotal.

Att hitta rätt gåva

Har du svårt att komma på en present till någon som inte har några önskemål eller redan har allt? Vi hjälper dig gärna på vägen!

Julklapp för män

För män är en fin kroppstvätt, pomade eller skrubb alltid ett bra val. Vill du ge din far/bror/pojkvän något att prova? Då är det roligt att ge bort ett presentpaket!

Julgåva kvinna

Letar du efter en present till din mamma, syster eller vän? Då är ett presentpaket med hårvårdsprodukter alltid bra! Om du vill ge något mer originellt kan du till exempel välja ett fint sminkset från all about the base eller ansiktsvård från Medik8. Dessa produkter är alltid uppskattade, så du kan vara säker på att se glada ansikten till jul.

God jul och trevlig helg!

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.