fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Vård av ärr

Ärr kan vara en bestående påminnelse om en operation, olycka eller annan hudskada. Bra ärrvård är viktigt för att minska ärrens synlighet och hjälpa huden att återhämta sig. Oavsett om du har ett kejsarsnittsärr eller en annan typ av ärr kan rätt ärrkräm göra stor skillnad. En effektiv kräm för ärr hjälper inte bara till att bleka ärret, utan håller också huden smidig och återfuktad.

Sortering

Per sida
Featured
Hudproblem
Hudtyp
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

De bästa produkterna för ärr

En viktig del av ärrvården är att använda speciella ärrkrämer. Dessa krämer är formulerade med ingredienser som är utformade för att förbättra ärrens struktur och utseende. Oavsett om det handlar om färska, röda ärr eller äldre, mer mogna ärr, kan en bra ärrkräm hjälpa till att minska deras synlighet och främja en frisk hud. Prova till exempel BAPSCARCARE Siliconen Gel, Fagron Nourisil MD Siliconengel, ALHYDRAN Barrier Repair, Dermasence BarrioPro Wound And Scar Care Emulsion eller Eau Thermale Avène Ciclfate+ Gel Cicatrice. Ge ditt ärr den vård det förtjänar!

Ärr efter kejsarsnitt

För kvinnor som har genomgått kejsarsnitt är det viktigt med särskild ärrvård. Ärret efter ett kejsarsnitt kan inte bara orsaka fysiskt obehag utan också känslomässiga utmaningar under återhämtningsperioden efter förlossningen. Med rätt ärrvård, inklusive varsam massage och regelbunden applicering av ärrkräm och Scarban Siliconenverband C-Section, kan nyblivna mödrar stödja läkningen av sina kejsarsnittsärr och främja en friskare hud.

Varför ärrvård är viktigt

Att vårda ett ärr är viktigt av flera skäl:

  • Minska synligheten: En bra ärrkräm kan hjälpa till att förbättra ärrets färg och struktur.
  • Förhindra komplikationer: Regelbunden vård kan hjälpa till att förebygga infektioner och andra komplikationer.
  • Förbättra hudens elasticitet: Speciella ärrkrämer kan förbättra hudens elasticitet, vilket är särskilt viktigt för stora ärr som t.ex. ett kejsarsnittsärr.

Köp ärrvård på Salontotal.se

Oavsett om du har ett kejsarsnittsärr eller en annan typ av ärr kan rätt ärrvård göra stor skillnad. Produkterna är speciellt framtagna för att hjälpa din hud att återhämta sig och minska ärrbildning. Beställ den speciella krämen för ärr idag och upplev fördelarna själv.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.