fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Badsalt och badoljor

En kväll i badet med badsalt eller badolja är inte bara trevlig utan har också många fördelar för huden. Både badsalt och oljor innehåller ingredienser som är bra för huden och som hjälper till att reparera den. Dessutom har aromerna en avslappnande effekt för en underbar avslappnande stund.

Sortering

Per sida
Huidtype
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Badsalt

Om du tillsätter badsalt i vattnet kan du få ut mer av din badtid, eftersom badsalt har flera fördelar. Saltet i vattnet gör det mindre hårt och gör att huden känns mjukare efter badet. Dessutom innehåller badsalt mineraler, natrium, magnesium och kalium, som absorberas av det varma vattnet i huden. Detta har en helande effekt på hudfläckar, eksem och andra orenheter.

Förutom dessa omedelbara fördelar har ett bad med badsalt också en avslappnande effekt på kroppen och sinnet. Aromer och dofter skapar en underbar upplevelse som gör att du kan slappna av helt och hållet. Användning av badsalt av havssalt eller himalayasalt har också en avslappnande effekt på kroppens muskler och förbättrar blodcirkulationen.

Badolja

En badolja har en helt annan effekt på huden. Om din hud har blivit torr och grov kan du återställa och skydda den med badolja. Badoljan har den speciella egenskapen att den inte flyter på vattnet som andra oljor, utan blandas med badvattnet. När du badar rengör den din hud och skapar ett tunt effektivt lager på huden. Detta skyddande lager från badoljan innehåller fuktgivande fettsyror och vitaminer för en frisk hud.

Förutom badoljans vårdande effekt är det förstås trevligt att lägga till en trevlig doft i badet. Därför finns badolja med flera rika dofter för optimal avkoppling. Det finns också en särskild badolja för barn som hjälper till med vanliga hudirritationer hos barn.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.