fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Elastiska band för håret

Letar du efter hårresårer av hög kvalitet som erbjuder både stil och funktionalitet? Då behöver du inte leta längre! Salontotal.se erbjuder en omfattande kollektion av elastiska hårband som uppfyller alla dina krav. Oavsett om du letar efter små hårresårer, hårresårer i gummi eller minihårresårer har vi exakt vad du letar efter. Våra gummiband är gjorda för att enkelt förbättra dina frisyrer samtidigt som de ger en touch av elegans.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Vikten av kvalitet när det gäller hårresårer

Vi förstår att det är viktigt att välja rätt hårelastik eftersom det verkligen är ett av de oumbärliga hårtillbehören. Gummiband av dålig kvalitet kan skada håret och orsaka obehag. Vissa elastiska band i vårt sortiment är utformade för att hålla ditt hår säkert och tryggt utan att skada det.

Ett brett sortiment av hårresårer

Vår webbshop erbjuder ett brett utbud av alternativ när det gäller elastiska hårband. Vi har allt från klassiska enkelskiktselastik till dubbelskikts mini hårelastik för extra grepp. Våra hårresårer finns i en mängd olika färger och material, inklusive hårresårer i gummi som är både mjuka och flexibla. Oavsett om du letar efter neutrala nyanser som perfekt matchar din professionella look, eller livfulla färger för en lekfull look, kommer du säkert att hitta vad du letar efter i vårt sortiment.

Köpa elastiska band

Salontotal.se tror vi på att tillhandahålla en sömlös shoppingupplevelse för våra kunder. Det är därför vi har gjort processen att köpa gummiband så enkel som möjligt. Med bara några få klick kan du välja och beställa de perfekta hårgummibanden för dina behov. Vi strävar efter att behandla din beställning snabbt och leverera den till din dörr, så att du kan njuta av fördelarna med våra högkvalitativa gummiband direkt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.