fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Boob Tape

Möt Boob Tape, en revolutionerande nyhet i underklädesvärlden. Oavsett om du bär en axelbandslös klänning, en topp med djup V-ringning eller bara vill ha extra stöd utan begränsningarna med en traditionell behå: Boob Tape är ditt hemliga vapen. Läs mer>>

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Applicering av Boob Tape: steg-för-steg-planen

Vi tar dig igenom en steg-för-steg-plan där vi förklarar hur du förbereder din hud för Boob Tape, de bästa sätten att applicera den samt hur du tar bort den.

  • Steg 1: förberedelse av huden. Innan du applicerar Boob Tape är det viktigt att du förbereder din hud ordentligt. Se till att huden är ren, torr och fri från oljor eller liknande. Det gör att tejpen fäster bättre och sitter kvar längre. En alkoholfri toner kan hjälpa till att ta bort kvarvarande oljor utan att torka ut huden.
  • Steg 2: Klipp Boob Tape till rätt storlek. Tejpen kommer ofta i rullar, så att du kan klippa den till rätt storlek. För att göra detta mäter du rätt längd på Boop Tape genom att hålla den mot bröstet och rulla ut den till slutpunkten. Använd en vass sax när du klipper.
  • Steg 3: Applicera Boob Tape. Var försiktig och börja från undersidan av bröstet och arbeta uppåt, jämna ut tejpen för att undvika rynkor eller luftbubblor. Det finns olika sätt att applicera tejpen. Det beror på klädseln och det önskade utseendet. Det kan till exempel appliceras rakt över bröstet, i en lyftande U-form eller till och med i en korsad stil för extra stöd.

Borttagning av brösttejp

Det är bäst att ta bort Boob Tape försiktigt och omsorgsfullt. På så sätt undviker duhudirritation. Du kan använda Boody Tape Remover verktyg. Applicera det runt och på tejpen och låt det verka i några minuter. Dra av tejpen långsamt och försiktigt. Gör detta parallellt med huden för att undvika att dra i eller skada den. När du har tagit bort tejpen rekommenderar vi att durengör och återfuktar huden med en mild fuktighetskräm för att ta bort eventuella rester och lugna huden.

Fler säkerhetstips och fakta om användning av Boob Tape

Alla hudtyper är olika. Därför rekommenderar vi att du först testar en liten bit Boob Tape på ett mindre känsligt område. På så sätt kan du kontrollera om det finns några allergiska reaktioner. Visste du att du kan använda Nipple Covers under tejpen? Detta kan förhindra hudirritation. Dessutom ger det inte bara extra komfort utan skyddar också den känsliga huden runt bröstvårtorna. En av fördelarna med Boob Tape är dessutom dess vattentålighet. Det gör den till ett perfekt val för t.ex. simning och sport. Trots sin starka vidhäftning är tejpen bekväm och andas. Därför kan du ha den på dig när du är aktiv utan att behöva oroa dig för irritation eller obehag.

Boob Tape hittar du på Salontotal.se

Boob Tape är en mångsidig, bekväm och vattentät lösning som ger stöd utan de begränsningar som traditionella underkläder har. Upptäck Boobtape idag på Salontotal.se och gör dig redo att bära vilken outfit som helst med självförtroende.

 

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.