fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Smink

Letar du efter de bästa sminkprodukterna för att framhäva din naturliga skönhet? Då har du kommit till rätt ställe! Vår produktsida erbjuder ett brett urval av högkvalitativa sminkprodukter som hjälper dig att se strålande ut varje dag Läs mer >

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Sminkning på Salontotal.se

Vill du lägga till det lilla extra till din vardagslook? Salontotal.se Hos oss hittar du olika typer av sminkprodukter för alla hudtyper och hudtoner Oavsett om du har ljus eller mörk hy, torr eller fet, så har vi de perfekta produkterna för dig.

Vanliga frågor och svar

Vilket smink är rätt för mig?

För att avgöra vilket smink som passar dig kan du ta hänsyn till flera faktorer. Först och främst är din hudton och underton viktig. Om du känner till dessa kan du välja färger som matchar dem. Dessutom kan din ögon- och hårfärg avgöra vilken färg som framhävs bäst. Sedan är naturligtvis din egen personliga preferens och stil viktig. Välj den sminkning som du tycker bäst om. Genom att experimentera med olika sorter kommer du att upptäcka vilken du tycker bäst om.

Är smink dåligt för huden?

Smink i sig är absolut inte dåligt för huden. Ingredienserna är alla säkra och testas innan produkterna får säljas. Men om du använder olämpliga produkter och inte tar bort sminket ordentligt kan det påverka din hud negativt. Vissa sminkprodukter kan täppa till porerna, vilket kan leda till finnar eller blemmor. Att använda bra produkter, rengöra huden ordentligt och ha en sminkfri dag då och då hjälper huden att andas.

Hur sitter sminket kvar längre?

Smink kan sitta längre på flera sätt. För det första är det viktigt att applicera den på rengjord och återfuktad hud. Dessutom finns det flera produkter som är grunden för en bra sminklook, till exempel en primer. Att applicera tunna lager av smink och fixera det med en setting spray kan också hjälpa till. Dessutom är det bättre att undvika feta produkter.

Hur länge håller smink?

Det varierar beroende på produkt, produktens kvalitet och hur du använder den. I allmänhet sitter sminket på i några timmar till en hel dag. Naturligtvis har yttre faktorer också en inverkan. Till exempel går sminket av snabbare om du tränar. Vissa produkter är vattenfasta, vilket gör att de håller längre. Dessutom är det klokt att inte röra sminket för mycket, på så sätt ser du till att det sitter kvar längre.

Hur applicerar man smink?

Du kan applicera smink på olika sätt. Till exempel kan du applicera concealer med en svamp eller en borste. Mascara kan du applicera med den medföljande borsten. Foundation och concealer jämnar ut huden. Mascara, ögonskugga och eyeliner hjälper dig att framhäva färger. Rouge, highlighter och bronzer ger mer färg till huden. Det är klokt att applicera smink på ren och återfuktad hud, så att du kan njuta av det längre.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.