fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Primer make up

En primer make up är grunden för din makeup. Den ser till att din makeup sitter kvar längre och är vackrare. Vem vill inte ha det? Den förfinar porerna, mattar oljig hud så att den inte glänser så snabbt och gör din hud jämnare. Handla din favorit primer make up på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Huidtype
Ingredienser
Kategori
Pris
Varumärke

Bästa primer för smink

Den bästa makeup-primern är olika för varje hud. Vill du ha en pudervariant eller välja den flytande varianten? En primer-makeup är i allmänhet nästan osynlig, men det finns även lätt pigmenterade varianter. Dessa täcker nästan omedelbart hudfel, som till exempel rodnad eller sår. En primer för din foundation är därför anpassad till din hudtyp, och därför är det svårt att säga vilken som är den bästa primern för makeup. Denna produkt är faktiskt oumbärlig för din sminkrutin. Njut av förfinade porer, matt och jämn hud hela dagen lång. Komplettera din sminklook med andra sminkprodukter och du kan vara säker på att din smink håller hela dagen om du använder rätt bas. Du vill också ha det här, eller hur?

Det finns också primer-sminkprodukter som är en förlängning av din hudvård. Ett exempel är ZAO Bamboe Primer. Den innehåller naturliga ingredienser, är vegansk och ekologisk. Den har också fuktgivande och vårdande egenskaper.

Olika typer av primer kompenserar för

  • Stiftelsen
  • Ögonskugga
  • Läppar
  • Mascara
  • Ögonbryn

Hur använder du en primer make up?

Du använder en primer som det första steget i din sminkrutin. Det är viktigt att rengöra huden med en ansiktsrengöring innan, sedan applicera serumet och avsluta med en dagkräm. Nu kan du börja applicera primer-makeupen. Den förfinar porerna, mattar oljig hud och förenhetligar huden. Fördela produkten väl över huden. Nu kan du börja applicera foundation och sedan resten av din makeup. Använder du redan en makeup-primer för ansiktet eller under ögonskuggan eller läppmakeupen? Upplev bekvämligheten med välsittande smink hela dagen!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.