fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Läppglans

Läppglans är en oumbärlig produkt i din dagliga makeup. Den ger dina läppar en subtil färg med en vacker glans. Komplettera din look med vackra och vårdande läppglansläppar. Applicera ensam eller över läppstift. Få strålande läppar med ditt favoritläppglans. Handla dina sminkprodukter på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Typ av gåva
Kategori
Pris
Varumärke

Vilket är det bästa läppglanset?

Det bästa läppglanset är olika för alla. Det finns många olika färger och typer, så det är mycket personligt vilket läppglans som passar dig bäst. Satsar du till exempel på en röd färg, en naken nyans eller väljer du ett genomskinligt gloss? Allt är möjligt. Ett gloss sitter i allmänhet inte på läpparna särskilt länge. Ta med dig din favoritprodukt i väskan för att fräscha upp dina läppar när som helst på dagen. På så sätt kan du njuta av vackert vårdade läppar hela dagen. Är det viktigt för dig att dina sminkprodukter är veganska och 100 % naturliga? Då rekommenderar vi ZAO gloss. De har vårdande egenskaper och får dina läppar att se fylligare ut. Vilken är din favoritfärg?

Applicera läppglans

  • Steg 1: Placera applikatorn på mitten av underläppen.
  • Steg 2: Fördela detta över läppen med svepande rörelser. Arbeta från mitten till båda hörnen av munnen.
  • Steg 3: Applicera sedan glosset på överläppen.
  • Steg 4: Sprid även detta från mitten till munnen.
  • Steg 5: Njut av dina strålande läppar.
  • Tips: Du kan också applicera glosset över ditt favoritläppstift.

Skillnaden mellan läppglans och läppstift

Både läppglans och läppstift är sminkprodukter för läpparna. Ett läppglans ger ofta en subtil färg med en fin glans. Dina läppar ser lite fylligare ut efter applicering. Ett läppstift ger mycket färg och håller längre. Det finns läppstift med matt finish, men också med en subtil glans. Visste du att du också kan kombinera dessa två produkter på ett vackert sätt? Applicera först läppstiftet på läpparna och sedan glosset. Få en vacker färg med en glansig finish.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.