fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Mascara

Låt ögonen tala för sig själva genom att använda mascara. Dina fransar blir fylligare och längre och ger dig en vacker ögonlook. Hitta rätt mascara som passar dig bäst och komplettera din ögonlook genom att kombinera den med ögonskugga och ögonpenna. Handla dina sminkprodukter på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Huidtype
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre
Varumärke
 • visa allt
 • visa mindre

Den bästa mascaran

Det finns så många olika typer att det egentligen inte finns någon bästa mascara. Du väljer själv vilken produkt du vill ha och vad som passar dina fransar. Oavsett om det är en svart volym-mascara med en böjd borste eller en blå mascara som ger dig längd, kan du med de många olika typerna, som färg, form på borsten och effekt, skapa en vacker look med din favoritögonmakeup!

Typer av mascara

Färg

Du kan få mascara i nästan alla färger du kan tänka dig, men den vanligaste färgen är svart. Vår andrahandsval av en svart mascara är ZAO Bamboe Black Definition, den gör fransarna längre, fylligare och tjockare. ZAO Bamboe Plum är en underbar färg som ger en förtrollande look. Prova något annat än den vanliga svarta färgen och skapa en annorlunda ögonlook.

Borste

Det finns också många olika mascaraborstar. Skillnaden i pensel ger också skillnaden i effekt. Vill du skapa volym eller längd eller vill du bara ge fransarna en subtil färg? Det är mascaraborsten som avgör detta. Var också uppmärksam på om borsten matchar dina fransar.

 • Silikonborstar: Dessa borstar absorberar inte produkten i borsten. Detta gör att du kan fördela produkten lätt och väl över fransarna. Resultatet: färre klumpar på fransarna. Det finns olika typer av silikonborstar.
 • Borstar med borst: Med dessa borstar satsar du på volym. Sicksacka borsten genom fransarna och du har omedelbart skapat mörka och fylliga fransar. Eftersom denna borste absorberar mycket produkt kan du få klumpar snabbare.
 • Spetsig borstborste: Den spetsiga spetsen gör det enkelt att ta fransarna i ögonvrån. Denna borste tar också upp mycket produkt, så du kan få klumpar lite snabbare.
 • Böjda borstar: Borsten med en förformad båge. Denna är användbar för att skapa ett naturligt lyft. Borsten passar fint till fransarna och ögonformen. Denna typ finns både som borste med borst och som silikonborste.
 • Borstar med flera sfärer: Du ser dem komma mer och mer, penslarna med en tydlig form. Dessa är gjorda för att skapa längd och volym.

En vanlig eller vattenfast mascara

En "vanlig" är gjord på vattenbas. Det är också därför du enkelt och snabbt kan ta bort produkten från dina fransar. En vattenfast mascara är praktisk om du till exempel måste cykla i regn, om du gillar att bada eller om du sliter mycket. På så sätt undviker du pandaspridningen. Denna variant är dock svårare att lyfta. Du behöver en vatten-i-oljeborttagare för detta. Välj till exempel RoC Double Action Eye Make-up Remover.

Effekt

Vill du ha en mascara som ger volym eller snarare en som ger längd åt fransarna? Eller till och med båda? Det finns många olika typer med samma effekt. Det är därför viktigt att du väljer den effekt du vill ha, en borste som passar dina fransar och en vattenfast eller vanlig mascara. Har du hittat den perfekta mascaran? Sedan kan du skapa den look du vill ha med dina fransar.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.