fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Makeup-puder

Sminkpuder är en mycket använd produkt inom sminkindustrin. Den är utformad för att ge huden en naturlig och matt finish och kan användas för en rad olika sminklooks. Detta gör sminkpuder oumbärligt i din skönhetsrutin. Upptäck nu utbudet från Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Huidtype
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Funktion och varianter av sminkpulver

Sminkpuder har flera funktioner. Den används för att ge huden en matt yta, minska glans och förlänga hållbarheten på smink. Dessutom kan den användas för att ge huden en jämn hy och kamouflera blemmor. Pudret finns i olika nyanser, från transparent till beige och brunt.

Applicering av sminkpuder

Sminkpuder ska appliceras efter att du har applicerat grundläggande smink, såsom foundation och concealer. Det är det sista steget i sminkrutinen och är tänkt att ge huden en naturlig matt finish och förlänga hållbarheten på sminket. Det rekommenderas att applicera sminkpuder med en puderborste eller en svamp, och applicera det över hela ansiktet eller bara på områden där man uppfattar glans. Applicera pudret i tunna lager för att få huden att se naturlig ut. Det är också viktigt att notera att pudret kan appliceras under dagen för att förlänga hållbarheten av sminket och minska glansen. Så om du märker att din hud börjar glänsa med tiden kan du applicera lite puder för en snabb uppfräschning.

Sminkpudrets ursprung

Sminkpuder har funnits i århundraden. De äldsta formerna av puder tillverkades av naturliga ingredienser, t.ex. talkpulver och rispulver. Dessa puder användes för att ge huden en matt finish och skydda den från solen. På 1900-talet började kosmetikaindustrin utvecklas och syntetiska ingredienser användes allt oftare i sminkpulver. Moderna varianter har nu ett större utbud av färger och funktioner och finns i alla former och storlekar.

Köp pudersmink på Salontotal.se

Är du övertygad om skönhetsfördelarna med att använda pudersmink? Det gör vi också! Därför vill vi naturligtvis skicka dessa produkter till dig så snart som möjligt. Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket redan nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Har du några frågor om en produkt eller annat? Kontakta då vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.