fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

American Crew pomade

American Crew har pomader för alla typer av look och stilar som du behöver. De varierar från en lätt stadga till en kraftig stadga. Oavsett vilken look du väljer idag kan du med dessa pomader vara säker på att ditt hår håller hela dagen!

Sortering

Per sida
Pris

Amerikansk besättning

American Crew är en föregångare och trendsättare inom herrvård. Letar du efter professionella produkter? Prova då det här varumärkets hårvårdsprodukter. Produkterna är baserade på naturliga ingredienser som skyddar hår och hårbotten.

Typer av pommades

American Crew's pommades håller ditt hår snyggt hela dagen. Varje pomad skiljer sig åt i grepp och den slutliga looken som du kan skapa med den. Vilken pomade du ska använda beror på det önskade resultatet.

American Crew classic pomade

Denna pomade är vattenbaserad och kan därför lätt sköljas med vatten. En liten mängd av denna produkt ger håret fasthet, smidighet och glans. Denna pomade är idealisk för en slät, slät eller lurvig look.

American Crew heavy hold pomade

Denna pomade har extrem stadga, vilket gör att håret håller sig i form hela dagen. Pomaden ger långvarig stadga, är lätt att applicera och lämnar inga rester.

American Crew cream pomade

Denna pomade har en lätt stadga och ger en mjuk glans. Produkten ger håret en naturlig look utan att man behöver lägga ner mycket tid på styling. Håret kan touchas upp när som helst på dagen med denna pomade.

Så här använder du American Crew pomade

  • Steg 1: Sprid ut en liten mängd pomade i handdukstorkat hår.
  • Steg 2: Massera in med handflatan eller fördela med en kam eller borste.
  • Steg 3: styla håret som önskat.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.