fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Ardell Wispies

För vackra fylliga fransar väljer du Ardell Wispies. Dessa falska fransar från Ardell ger dig magiskt stora fransar som är vackert fylliga och breda. Du får alltså en vacker full franslook med Ardell Wispies. Det speciella med dessa falska fransar är att bandet är praktiskt taget osynligt tack vare det patenterade invisibandet och dessutom ser de korsade fibrerna till att fransarna inte hänger ut eftersom de är starkare än andra falska fransar!


Ardell Demi Wispies

Dessa Ardell Demi Wispies är lämpliga för att ge dina fransar mer fyllighet, men gör dem inte mycket längre. Du kommer att skapa en fylligare effekt på nolltid. Fransarna är snyggt fläktade för att skapa en vacker naturlig look med mer djup. Fransarna är också lätta att ta bort och det ser luftigare ut eftersom du inte behöver applicera en massa mascara.

Ardell Wispies 113

För medelhög volym och extra långa fransar kan du använda Ardell Wispies 113. Dessa är en av Ardells längsta fransar och är fint utställda. Dessa svarta fransar matchar många typer av dina egna fransar. Faktum är att den svarta färgen är lätt att matcha. De korsade borstarna ger fransarna en fin definierad look och krökning.

Hur använder du Ardell Wispies på dina ögon?

  • Steg 1: Lägg wispien längs dina egna fransar och se om du behöver trimma dem.
  • Steg 2: Trimma den ena sidan om det behövs.
  • Steg 3: Applicera en liten mängd ögonfranslim på ögonfransbandet.
  • Steg 4: Låt torka i 30 sekunder tills limmet blir klibbigt.
  • Steg 5: Placera den på ögonlocket så nära din egen frans som möjligt.
  • Steg 6: Tryck försiktigt för att fästa.

När du tar bort Ardell Wispies börjar du på utsidan och drar försiktigt i bandet för att lossa dem. Ta bort limmet från bandet för att återanvända fransarna.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.