fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

AVEDA Be Curly Advanced™ för lockigt hår

Upptäck den senaste vården för lockigt hår med AVEDA Be Curly Advanced™. Denna avancerade produktserie är speciellt framtagen för de unika behov som lockigt hår har. Serien innehåller kraftfulla, naturliga ingredienser som tar fram det bästa i din lockiga hårtyp. Att ta väl hand om lockigt hår är viktigt för att ta fram det bästa i dina lockar. AVEDA be curly advanced™-produkterna hjälper till med det! Från rengöring, extra näring och, naturligtvis, allt för att styla lockigt, frissigt och vågigt hår.

Sortering

Per sida
Hairtype
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Vård av Be Curly Advanced™

The AVEDA Be Curly Advanced™ Shampoo 250ml är en mild rengöringsformula som avlägsnar orenheter och produktrester från hårbotten och hår. Den reducerar omedelbart friss och håller det under kontroll i 48 timmar, samtidigt som den ger fukt och kontroll för vackra lockar. Ge dina lockar den vård de förtjänar med AVEDA Be Curly Advanced™ Conditioner 250ml. Detta vårdande balsam reducerar omedelbart friss och håller det under kontroll i 48 timmar. Återfuktar håret direkt och håller det tills nästa rengöring, samtidigt som det hjälper till att reda ut lockar och slingor för enkel styling. Skäm bort dina lockar med AVEDA Be Curly Advanced™ Intensive Curl Perfecting Masque 200ml, en djupt närande mask som kontrollerar friss i upp till 48 timmar. Den definierar lockar och slingor samtidigt som den slätar ut och vårdar vågor, lockar och slingor. Resultatet? Ett hår som är dubbelt så glansigt.

Be Curly Advanced™ samtvätt

AVEDA Be Curly Advanced™ Co-wash 350ml är ett vårdande, rengörande balsam som ökar återfuktningen av lockar och slingor. Det minskar omedelbart frissighet och skapar ett friskare och mer definierat lockmönster på tvättdagar.

Styling från Be Curly Advanced™

Fullända dina lockar med Be Curly Advanced™ stylingprodukter. Börja med AVEDA Be Curly Advanced™ Curl Perfecting Primer 200ml, som reducerar frissighet med och slätar ut lockar för en grund för vackra frisyrer. AVEDA Be Curly Advanced™ Curl Enhancer Cream 200ml reducerar frissighet och ger 72 timmars skydd, samtidigt som den återfuktar och definierar håret utan att tynga ner det. För långvarig definition och stadga till lockar och slingor finns AVEDA Be Curly Advanced™ Coil Definer Gel 250ml, som också ger omedelbar och långvarig glans.

Beställ AVEDA Be Curly Advanced™ på Salontopper

Vill du uppleva den avancerade vården i AVEDA be curly advanced™? Beställ då från Salontopper idag och njut av vackra, välvårdade lockar. Beställningar som görs söndag till fredag före kl. 22.00 levereras nästa dag. Fri frakt på beställningar över €35. Vårt kundtjänstteam står till din tjänst måndag till fredag kl. 9.00 till 21.00.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.