fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

AVEDA Botanical Repair

Lider du av skadat hår? Då är AVEDA Botanical Repairs linje din livräddare. Den reparerar håret inifrån och ut och gör ditt hår starkare. Detta resulterar i ett starkt och friskt hår. Det är en ren wellnessupplevelse i ditt eget badrum tack vare den fina doften och de naturliga ingredienserna som produkterna består av. AVEDA Botanical Repair bygger upp nya hårbindningar och reparerar även skador i håret. Tack vare den innovativa botaniska tekniken stärker och reparerar den omedelbart håret. Mer än sex års forskning har gått till de botaniska ingredienser som har lagts till. Så du vet att du med AVEDA Botanical Repair tar in högkvalitativa produkter i ditt hem!


Så här fungerar reparationen av AVEDA Botanical Repair

AVEDA Botanical Repair-produkter reparerar hårets tre huvudlager med hjälp av växternas kraft. De använder sig av tre olika tekniker:

Inre lager

AVEDA Botanical Reparations växtmolekyler bygger upp hårbindningar (från majs) i hårets innersta lager, även kallat bark. Molekylerna bygger upp hårbindningar så att de glider lätt ihop, lite som vikta händer.

Yttre lager

Den närande och gröna makroblandningen av certifierade ekologiska oljor (avokado, sacha inchi och grönt te) tar hand om hårets yttre lager, även kallat nagelband. Denna blandning av AVEDA Botanical Repair ser till att ditt hår blir slätt och glänsande igen. På så sätt förblir nagelbanden närda, flexibla och utredda. Dessutom hjälper den till att förebygga framtida skador.

Yttre hårskikt

Det ekologiska skalkomplexet (från majs- och kokosolja) tar hand om det yttre hårlagret, även kallat sköldlagret. Det efterliknar fördelarna med det yttre hårlagret genom att ge det en sköld. Det skyddar håret från fukt och vatten så det förebygger poröst hår.

AVEDA Damage Treatment fördelar

Den största fördelen med AVEDA Damage Treatment-produkterna är att den alltså reparerar ditt hår på tre nivåer. Dessutom bygger du upp ditt hår med växtbaserade molekyler istället för syntetiska ingredienser. Dessutom är produkterna fria från silikoner, sulfater och är veganska och cruelty-free. AVEDA Botanical Repair produkter passar alla då de är formulerade och testade på alla hårtyper och texturer.

Produkt i rampljuset

Flaggskeppsprodukten i denna AVEDA-serie är säkerligen AVEDA Botanical Repair Strengthening Overnight Serum. Den förvandlar håret medan du sover och bygger upp nya hårbindningar. Vakna upp till starkare och synligt återställt hår! Det lätta, kuddfasta serumet skapar en osynlig slöja över håret och förhindrar skador och friktion. Det återställer också ditt hår i 8 timmar. Det minskar kluvna toppar med 84 % på bara en natt. Dessutom har det 99 % naturligt ursprung och är 100 % veganskt och grymtfritt.

Orsaker till skadat hår

Det finns inget mer irriterande än att ha skadat hår; ditt hår känns vagt torrt och ser ohälsosamt ut. Det finns fyra orsaker till att du kan få skadat hår:

  • Fysiska skador (t.ex. från borstning, extensions eller styling).
  • Värmeskador (t.ex. från plattång eller locktång).
  • Kemiska skador (t.ex. från färgning, avfärgning eller permanentning).
  • Miljöskador (t.ex. från UV-skador, fukt, kalkhaltigt hår).

Med de fina Botanical Repair AVEDA-hårvårdsprodukterna hör detta till det förflutna och du kommer att stråla med vackert friskt och starkt hår på nolltid efter att ha använt dem!

Behöver ditt hår repareras? Gör testet!

Undrar du om AVEDA Botanical Repair är något för dig? Svara då på följande frågor för dig själv med "ja" eller "nej":

  • Färgar du ditt hår eller är det kemiskt behandlat?
  • Bryts eller splittras ditt hår lätt?
  • Är dina hårspetsar grova, tunnare eller ljusare?

Om du svarar mestadels "ja" på dessa frågor behöver ditt hår repareras. För att ytterligare bekräfta detta kan du välja att göra ett elasticitetstest:

  • Ta ett hårstrå från din hårbotten.
  • Ta håret mellan båda händerna och dra sedan försiktigt i änden.
  • När håret lätt går sönder behöver håret repareras och AVEDA Damage Remedy Treatment-serien är definitivt något för dig.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.