fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

AVEDA Damage Remedy

Letar du efter en lösning för skadat hår? AVEDA Damage Remedy är här för att rädda dina lockar! Denna produktlinje, som finns hos Salontopper, är speciellt utformad för att reparera skadat hår och skydda det från ytterligare skador. Skadat hår kan orsakas av olika faktorer, till exempel överdriven styling, färgning eller solexponering. Detta kan leda till torrt, sprött och livlöst hår. Med AVEDA Damage Remedy-produkter kan du göra ditt hår friskt och glänsande igen! Upptäck fördelarna för dig själv nu!

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
Pris

Miljövänlig AVEDA Damage Remedy

AVEDA är ett välkänt varumärke inom naturlig och hållbar hår- och hudvård. Om du lider av skadat hår på grund av överdriven styling, färgning eller solexponering är AVEDA Damage Remedy den perfekta lösningen. Det som gör AVEDA unikt är deras engagemang för att använda naturliga och ekologiska ingredienser i sina produkter. De är fast beslutna att bevara naturens skönhet och använda den för att uppnå de bästa resultaten. På så sätt tar du inte bara hand om ditt hår utan även om planeten!

Ingredienser

AVEDA Damage Treatment innehåller naturligt de bästa ingredienserna för att ge ditt hår tillbaka den näring det behöver. Med ingredienser som quinoaprotein, ekologisk jojobaolja och sandelträ arbetar AVEDA Damage Remedy-produkterna tillsammans för att stärka, återfukta och reparera håret. Från schampo och balsam till leave-in-behandlingar och hårmasker har denna serie allt du behöver för att återställa ditt hår till hälsa och glans. Prova till exempel AVEDA Damage Remedy Treatment, för intensiv näring!

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.