fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

AVEDA schampo

Om du letar efter naturliga och högkvalitativa schampon är AVEDA Shampoo det perfekta valet för dig. AVEDA är ett välkänt varumärke som ägnar sig åt naturliga och hållbara hårvårdsprodukter. Hos Salontopper kan du hitta ett brett urval av alla möjliga varianter av AVEDA Shampoo som passar för olika hårtyper och behov. Upptäck fördelarna för dig själv nu!

Sortering

Per sida
AVEDA
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Inspirationskälla för AVEDA Shampoo

Landet Indien är en inspirationskälla för alla AVEDA-produkter, inklusive AVEDA Shampoo. Varumärkets grundare var särskilt inspirerad av kraften i välbefinnande för att uppmuntra balans i själ, kropp och ande. Detta återspeglas därför i AVEDA Shampoo. De vill ta hand om den värld vi lever i, från de produkter de tillverkar till hur de ger tillbaka till samhället. AVEDA Shampoo har återvunna förpackningar, är grymtfri och innehåller naturliga ingredienser. Det finns alla sorters och varianter av AVEDA Shampoo, så ta reda på vilken som passar din hårtyp bäst!

Bästa AVEDA schampo

Det finns alla sorters och varianter av AVEDA Shampoo. Vi listar gärna några av dem för dig! Känns ditt hår inte längre mjukt? Då är Cherry Almond Shampoo värt att prova. Det får faktiskt ditt hår att kännas underbart mjukt. Tack vare babassu och kokosnöt rengör den ditt hår på ett djupt och skonsamt sätt och bibehåller hälsosamma lipider och oljor! Den naturliga körsbärsblom- och sötmandeloljan återställer mjukhet och glans från rötter till toppar. Ditt hår kommer att kännas underbart mjukt, få en volymboost men kommer inte att tynga ner det.

Har du lockar? Prova då Be Curly Shampoo. AVEDA Shampoo definierar lockar, bekämpar frissighet och ökar glans i håret! Tack vare den ekologiska apelsinen och de rena blomingredienserna ger det håret en fin doft och får det att kännas underbart mjukt.

Lider du av skadat hår? Då kan Damage Remedy Restructuring Shampoo vara något för dig. AVEDA Damage Remedy Restructuring Shampoo är ett milt schampo med quinoaprotein som reparerar och stärker skadat hår. Det tar försiktigt bort smuts som kan orsaka skador. Det lämnar håret vackert slätt och underbart mjukt.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.