fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Babyliss Pro hårtork

Ingen har säkert tid att låta håret torka i luften hela tiden. En hårtork är därför ett absolut måste. Men du vill förstås inte att föning ska skada ditt hår, så du letar efter en bra professionell hårtork. Med en Babyliss Pro hårtork får du kvalitet, expertis, högkvalitativ teknik och användarvänlighet. Upptäck den lämpliga Babyliss hårtork som passar dig på Salontotal.se!


Babyliss hårtork

Professionella stylister och frisörer upptäckte det för flera år sedan, men med en Babyliss-frisör får du vackra resultat. Med en kraftfull motor ser du till att håret torkar snabbt och att du enkelt kan styla det. Den minsta effekten på 1800 watt hos en Babyliss hårtork pro ger den tillräckligt med kraft för att torka håret ordentligt. Med denna effekt ser du till att håret inte utsätts för den varma luften för länge, eftersom detta kan skada håret.

Babyliss Ionic

Efter att ha fönat håret kan det bli statiskt, det är här Babyliss Pro har hittat lösningen med den joniska tekniken. Babyliss Ionic hårtorkar är utrustade med en jongenerator som ser till att luften blir mindre statisk laddad. Detta gör att ditt hår blir mindre benägen att bli statiskt och lätt att styla! Det ger också ditt hår ett slätt och glänsande utseende!

Tillbehör

En bra hårtork kommer naturligtvis alltid med de nödvändiga tillbehören. Olika munstycken och en diffusor är de mest kända tillbehören. Med ett platt brett munstycke skapar du ett målinriktat luftflöde, vilket gör det lättare att sikta och styla. Du kan också använda en hårfönsborste för att lättare få in vissa frisyrer i håret.

En diffuser är ett tillbehör som du kan använda speciellt för lockigt hår. Det breda tillbehöret med flera passager skapar en utspridd, diffus, fördelning av luften, vilket gör den mindre varm och stark på håret. På så sätt kan du också föna nära rötterna utan att hårbotten blir för varm.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.