fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Babyliss Pro Hårtork

Babyliss Pro är ett ledande varumärke inom hårstyling och grooming med ett globalt rykte för kvalitet och innovation. I årtionden har proffs och konsumenter förlitat sig på detta varumärkes produkter för professionella resultat i sin dagliga hårrutin. Babyliss Pro-hårtorken är känd för sin avancerade teknik, användarvänlighet och hållbarhet.

Sortering

Per sida
Pris

Funktioner och fördelar med en Babyliss Pro-hårtork

En Babyliss Pro-hårtork utmärker sig genom sin kraftfulla prestanda och avancerade funktioner som säkerställer en effektiv och professionell stylingupplevelse. De är utrustade med kraftfulla motorer som garanterar snabb torktid och professionella resultat, även med tjockt och långt hår. Dessutom har många hårtorkar från detta märke jonteknik, som producerar negativa joner för att minska statiskt och göra håret smidigt och glänsande. Med olika värme- och hastighetsinställningar erbjuder dessa hårtorkar en personlig stylingupplevelse. Det gör att du kan torka och styla håret på det sätt som passar din hårtyp bäst. Hårtorkarnas ergonomiska design ger ett bekvämt grepp. Med en Babyliss-hårtork får du professionella resultat och en enkel stylingupplevelse, oavsett om du är hemma eller på salong.

Babyliss Pro hårfön: vårt sortiment

{productlink|21287| Babyliss Pro-hårtorkarna IonicLevante, IonicVeneziano ochRapido} är några av de imponerande hårtorkar som finns i vårt sortiment. Ionic Levante erbjuder en kraftfull stylingupplevelse med sin joniska teknik, som hjälper till att minska statisk elektricitet och lämnar håret slätt och glänsande. Med Ionic Veneziano får du en precisionsupplevelse tack vare avancerad teknik som keramisk värme och jonisk konditionering. Rapido är känd för sin lätta och ergonomiska design och kombinerar kraft och effektivitet för en enkel stylingupplevelse. Med en högkvalitativ Babyliss Pro-hårtork uppnår du professionella resultat med lätthet och komfort.

Köp en Babyliss Pro-hårtork från Salontotal.se

Salontotal.se Med en Babyliss Pro-hårtork och har du professionell hårstyling hemma. Upptäck sortimentet och upplev Babyliss Pros kvalitet och prestanda själv.

Vanliga frågor om en Babyliss Pro-hårtork

Hur väljer jag rätt Babyliss Pro-hårtork för min hårtyp?

Att välja rätt hårtork beror på flera faktorer som din hårtyp, textur och stylingbehov. Vanligtvis är hårtorkar med jonteknik lämpliga för alla hårtyper, eftersom de hjälper till att göra håret glansigt och frizzfritt. För tjockare hår kan en hårtork med en kraftfull motor och flera värme- och hastighetsinställningar vara användbar, medan personer med fint hår kanske vill välja en som producerar mindre värme.

Är Babyliss Pro-hårtorkar lämpliga för professionellt bruk?

Ja, en Babyliss Pro-hårtork används ofta av professionella stylister i salonger på grund av sin tillförlitlighet, kraft och avancerade teknik. De är utformade för att uppfylla kraven på professionell styling och ger därför konsekventa resultat.

Hur fungerar Babyliss Pro-hårtorken?

Den fungerar genom att värma upp luft och sedan kraftfullt blåsa den varma luften genom håret. Hårtorken har vanligtvis olika värme- och hastighetsinställningar. Detta gör att du kan justera värmen och kraften i luftflödet så att det passar din hårtyp och dina stylingbehov.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.