fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Babyliss hårborste för hårtork

Med Babyliss hårfönborste kan du styla ditt hår på en mängd olika sätt. Oavsett om du vill torka håret, locka det eller ge det lite vågor, kommer Babyliss fönborste att uppfylla dina hårönskningar. Babyliss är ett pålitligt varumärke inom hårvårdsindustrin och har flera stylingverktyg i sitt sortiment. Med Babyliss fönborste kan du enkelt göra ditt hår glänsande och slätt. Upptäck enheten på Salontotal.se och njut av olika fördelar.

Sortering

Per sida
Typ av gåva
Pris

Fungerande Babyliss hårtorkborste

Babyliss hårborste kombinerar kraften hos en hårtork med funktionaliteten hos en rundborste, så att du kan torka och styla ditt hår i ett och samma moment. Detta verktyg är utformat med olika värme- och hastighetsinställningar, så att du kan välja den perfekta kombinationen för att passa din hårtyp och önskade stil. Med Babyliss fönborste kan du enkelt ge ditt hår volym, glans och jämnhet. De runda borsten ger en smidig och enkel stylingupplevelse, så att du kan reda ut håret samtidigt som du skapar volym och textur. Oavsett om du vill ha en slät, rak look eller bara vill lägga till lite vågig volym, erbjuder Babyliss fönborste flera alternativ.

Professionell användning och hemmabruk

Babyliss hårfönborste är inte bara lämplig för professionella frisörer, utan även för hemmabruk. Tack vare den praktiska designen ligger hårtorkborsten bekvämt i handen, så att du enkelt kan styla ditt hår. Dessutom är enheten tillverkad av bra, lätta material. Den långa sladden säkerställer flexibilitet och rörelsefrihet under användning. Så att du kan styla ditt hår precis som du vill.

 

Användning av fönborsten

Babyliss hårborste är enkel att använda. Borsten fungerar bäst på handdukstorkat hår. Som tillval kan du använda värmeskydd för att ge ditt hår extra skydd mot värmen. Innan du börjar, välj önskad värme- och hastighetsinställning på hårtorkborsten. Hur du ställer in dem beror på din hårtyp och önskad stil. För lockar, börja vid rötterna och arbeta mot topparna. Linda håret runt borsten och för långsamt hårtorkborsten genom håret. För extra volym, lyft hårborsten mot rötterna när du torkar håret. Upprepa dessa steg tills ditt hår är helt torrt och stylat. Njut sedan av en vacker look.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.