fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Babyliss Pro borstar

Förutom högteknologiska verktyg har Babyliss Pro även tillbehör som hjälper dig att styla ditt hår. En kam eller borste är naturligtvis det perfekta exemplet. Babyliss Pro Brushes passar alla hårtyper från medellånga hårstrån och uppåt och hjälper till att reda ut och släta ut ditt hår. Om du letar efter en borste som även används av proffs kan du prova en Babyliss Pro-borste.

Sortering

Per sida
Pris

Babyliss borstar och kammar

Salontotal.se har vi ett litet sortiment av borstar och kammar från Babyliss. Det bästa exemplet är Paddle Brush som det finns flera av. Dessa borstar används för att ta bort trassel och släta ut håret under borstningen. Dessutom förbättrar borstning blodflödet till hårbotten vilket ger ett friskare hår.

Fördelar Babyliss Pro Brush

Babyliss Pro-borstar har ett antal fördelar jämfört med traditionella borstar. För att hjälpa dig att välja listar vi fördelarna nedan:

  • Grepp: Det gummerade handtaget ger ett fast grepp och borsten glider inte ur handen.
  • Rund borste: Följer konturerna på ditt huvud för en finare borstning.
  • Val av nylon- eller vildsvinsborst.
  • Olika storlekar tillgängliga.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.