fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Babyliss trimmer

Vill du strama upp hårkonturerna eller trimma polisonger, mustasch och skägg? Använd då en Babyliss trimmer. Det finns många olika typer som gör det lättare att trimma håret. Köp din favorit Babyliss trimmer på Salontotal.se!


Trimmer Babyliss Pro

Med Babyliss trimmers kan du skapa de snyggaste resultaten. Vill du använda en trimmer för att strama upp hårkonturerna eller vill du hellre använda den för att trimma din mustasch eller ditt skägg? En trimmer kan användas för en mängd olika ändamål, men du använder den främst för exakt arbete. Vill du ha en apparat för grövre arbete, till exempel för att korta av ett långt skägg? Då rekommenderar vi klippare.

Bäst säljande Babyliss Pro-trimmer

  • Näs- och örontrimmer: Neus en oor trimmer är vår bästsäljare för att ta bort näshår och öronhår. Ta enkelt och snabbt bort hår på besvärliga ställen.
  • Sladdlös: En av våra bästsäljare är denna Babyliss trimmer. Trimmern har ett snyggt utseende och är sladdlös att använda.
  • Med sladd: Vill du ha en trimmer med sladd? Då är ETCHFX Trimmer vad du letar efter. Trimmern har en sladd och du får flera tillbehör för att skapa det bästa resultatet.

Babyliss Pro-produkter

Förutom ett brett utbud av trimmer har detta märke också ett stort urval av hårtorkar, plattänger, locktänger, hårklippare och olika borstar. Om du letar efter kvalitetsverktyg är Babyliss Pro rätt ställe att gå till!

Vanliga frågor

Hur underhåller man en Babyliss trimmer?

  • Steg 1: Ta bort allt hår som fastnat mellan skärbladen.
  • Steg 2: Använd olie voor trimmers, som du applicerar på knivarna.
  • Steg 3: Låt oljan sitta kvar. Eftersom den är tunn men inte fet, fastnar inte hårstråna mellan knivarna. På så sätt förblir knivarna vassa längre och du kan njuta av de bästa resultaten längre.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.