fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Babyliss Waver

Letar du efter ett sätt att snabbt och enkelt skapa vackra vågor i håret? Då är Babyliss Waver precis vad du behöver. Detta praktiska verktyg förvandlar ditt hår till en voluminös, vågig frisyr på nolltid. Perfekt för fest, festival eller bara en dag på stranden.


Olika typer av Babyliss Wavers

Babyliss har olika typer av wavers i sitt sortiment. Nedan listar vi dem för dig:

  1. Babyliss Deep Waver: Denna waver skapar djupa, definierade vågor. Perfekt om du vill uppnå en dramatisk effekt.
  2. Babyliss Triple Barrel Waver: Denna waver har tre cylindrar, vilket gör att du kan skapa fler vågor snabbare. Perfekt om du har bråttom men ändå vill ha en vågig frisyr.
  3. Babyliss BabyCrimp: Denna våg skapar små, subtila vågor. Perfekt för en naturlig look.
  4. Babyliss Waffle Wand: Denna våg ger ditt hår en unik, våffelliknande struktur. Perfekt för en lekfull look.

Babyliss Pro Waver: För professionella resultat

Den Babyliss Pro Deep Waverär en wavetang som är speciellt utformad för att ge professionella resultat. Den har en extra stor diameter som gör att du kan förvandla en stor mängd hår till vackra, djupa vågor i en enda rörelse. En riktig tidsbesparare!

Varför välja en Babyliss Pro Hair Waver?

En Babyliss Pro Hair Waver är inte bara ännu ett stylingverktyg. Det är en investering i dig själv. Med denna waver får du friheten att när som helst förvandla ditt hår till en vackert vågig frisyr. Och allt utan ett besök hos frisören. Så vad väntar du på? Unna dig själv och upptäck de många möjligheterna med de olika Babyliss Pro-vipporna! Kom ihåg att du förtjänar att se ut som bäst varje dag. Och med Babyliss Waver har det aldrig varit enklare. Så kör hårt och gör varje dag till en bra hårdag!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.