fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Biolage Strength Recovery

 

Upptäck den innovativa kraften i Biolage Strength Recovery, inspirerad av den naturliga prakten omkring oss. Denna revolutionerande serie erbjuder återhämtning för skadat hår på ett sätt som inte bara återupplivar dina lockar, utan också respekterar planeten.

Med en vegansk formula och ett engagemang för grymhetsfria metoder är denna kollektion en välsignelse för dig och för världen omkring oss. Men det slutar inte där. Biolage går ett steg längre genom att välja mer hållbara förpackningar, där en del av plasten återvinns, för att säkerställa att din hårkärlek åtföljs av respekt för naturen.

Biolage Strength Recovery erbjuder inte bara reparation, utan också hopp för dem som plågas av skadat hår. Det är ett löfte om naturlig styrka, förpackad i noggrant formulerade produkter som inte bara omfamnar dina lockar, utan också vår planet. Ge ditt hår den kärlek och omsorg det förtjänar, samtidigt som du bidrar till en renare och vackrare värld.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Biolage Strength Recovery för skadat hår

Upptäck den innovativa kraften i Biolage Strength Recovery, inspirerad av den naturliga prakten omkring oss. Denna revolutionerande serie erbjuder återhämtning för skadat hår med en vegansk formula och ett engagemang för grymhetsfria metoder, samtidigt som den visar respekt för vår planet med mer hållbara förpackningar. Den lovar inte bara återhämtning utan också hopp för dem som plågas av skadat hår, och omfamnar löftet om naturlig styrka, förpackad i noggrant utformade produkter för en renare och vackrare värld.

Biolage Stength Recovery-produkter

Upptäck den föryngrande kraften hos Biolage med deras omfattande sortiment av hårvårdsprodukter, utformade för att förbättra ditt hårs naturliga skönhet. Från stärkande schampon till vårdande balsam - Biolage erbjuder allt du behöver för ett friskt och strålande hår.

Biolage återställande schampo

Det Strength Recovery Shampooberikat med 100 % veganskt squalane, rengör samtidigt som fiberintegriteten bibehålls. Squalane efterliknar hårets naturliga lipider och hjälper, när det används i betydande doser, till att fylla på dem och skydda mot framtida skador, samtidigt som det ger mjukhet och glans till håret.

Biolage Strength Recovery Conditioning Cream

Strength Recovery Conditioning Cream, berikad med 100% vegansk squalane, mjukgör och minskar brott med 73%. Formulan är 99 % biologiskt nedbrytbar och innehåller 97 % naturliga ingredienser. Squalane efterliknar hårets naturliga lipider och hjälper, när det används i betydande doser, till att fylla på dem och skydda mot framtida skador, samtidigt som det ger mjukhet och glans till håret.

Biolage Strength Recovery Reparerande Spray

Strength Recovery Repairing Spray, berikad med vegansk squalane, gör omedelbart håret 82 % mer lätthanterligt*. Squalane efterliknar hårets naturliga lipider och hjälper, när det används i betydande doser, till att fylla på dem och skydda mot framtida skador, samtidigt som det ger mjukhet och glans till håret.

 

 

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.