fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Biosilk Volumizing Therapy

Biosilk Volumizing Therapy är en hårvårdsserie som är speciellt utformad för att ge håret mer volym och spänst. Denna linje från Biosilk består av flera produkter som var och en på sitt sätt bidrar till att stärka och förtjocka håret. Biosilk Volumising Therapy är ett utmärkt val för alla som vill ha mer volym och fyllighet i håret. Med naturliga ingredienser som stärker, slätar ut och skyddar håret mot värme erbjuder denna produktserie många fördelar för ett friskt och fylligt hår. Dessa läckra produkter finns på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Fördelar Biosilk Volumizing Therapy

Biosilk Volumizing Therapy är en fantastisk hårvårdsserie som erbjuder många fördelar för personer som vill ha mer volym och fyllighet i håret. Nedan följer några av de viktigaste fördelarna med denna produktlinje:

  • Ökar volymen: Biosilk Volumizing Therapy-produkterna är utformade för att hjälpa håret att få mer volym och fyllighet. Detta är särskilt användbart för personer med fint och tunt hår som letar efter sätt att få håret att se fylligare ut.
  • Stärker håret: Formulan innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att stärka håret och skydda det från skador. Detta kan hjälpa till att göra håret friskare och mer motståndskraftigt.
  • Slätar ut håret: Biosilk Volumising Therapy-produkterna innehåller också ingredienser som hjälper till att släta ut håret. Detta kan hjälpa till att minska frissigt hår och få håret att se glansigare och friskare ut.
  • Skyddar mot värme: Produkterna är utformade för att skydda håret mot värmen från stylingverktyg som fön och plattång. Detta kan hjälpa till att förebygga hårskador och hålla håret friskare.
  • Passar alla hårtyper: Biosilk Volumising Therapy passar alla hårtyper, även färgat hår. Detta innebär att alla kan njuta av fördelarna med denna produktserie, oavsett hårtyp.

Biosilk Volumising Therapy Root Lift

En av de mest populära produkterna i denna serie är Biosilk Volumizing Therapy Root Lift. Denna produkt är speciellt utformad för att ge håret volym vid rötterna, vilket ger det ett fylligare och tjockare utseende. Produkten kan enkelt appliceras genom att spraya den direkt på hårrötterna och sedan massera in den. Den innehåller bland annat silkesproteiner och risproteiner som ger näring och stärker håret.

Biosilk Volumising Therapy Conditioner

En annan läcker produkt från denna serie är Biosilk Volumizing Therapy Conditioner. Detta balsam är utformat för att återfukta och ge näring åt håret, samtidigt som det ger det mer volym och spänst. Balsamet innehåller bland annat kamomilextrakt och keratin, som gör håret smidigare och starkare.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.