fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Bumble and bumble schampo

Bumble and bumble Shampoo är speciellt utformat för att rengöra och återfukta ditt hår utan att tynga ner det. Bumble and bumble är ett välkänt varumärke inom hårvård och deras schampon är kända för sin kvalitet och effektivitet. Upptäck nu själv fördelarna med de fantastiska varianterna av Bumble and bumble Shampoo!

 

Sortering

Per sida
Bumble and Bumble
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Skonsam rengöring med Bumble and bumble Shampoo

Bumble and bumble Shampoo rengör håret skonsamt men effektivt. Det tar bort smuts, olja och produktrester som kan ansamlas på håret och hårbotten. Detta gör att ditt hår ser ut och känns fräscht och rent.

Bumble and bumble schampo återfuktar

Förutom att rengöra ditt hår återfuktar Bumble and bumble Shampoo även ditt hår och din hårbotten. Detta är särskilt viktigt om du har torrt hår, eftersom det hjälper till att mjuka upp och ge näring åt ditt hår. Resultatet blir ett friskt, glänsande hår som ser bra ut och känns bra.

Lämplig för alla hårtyper

Bumble and bumble Shampoo passar alla hårtyper, från rakt till lockigt hår och från tunt till tjockt hår. Det är även lämpligt för färgat hår eftersom det inte bleker färgen. Detta innebär att alla kan njuta av fördelarna med detta schampo, oavsett hårtyp eller hårfärg.

Användningstips Bubmle and bumble Shampoo

För att få bästa resultat, applicera en liten mängd Bumble and bumble Shampoo i vått hår och massera försiktigt in det. Skölj sedan noggrant. Upprepa vid behov. För bästa resultat använder du det tillsammans med Bumble and bumbles matchande balsam.

Bumble and bumble Shampoo förpackning

Om du är ute efter en komplett hårvårdsrutin kan du överväga att köpa ett Bumble and bumble Schampo-set. Dessa set innehåller inte bara schampot, utan även det matchande balsamet och andra vårdprodukter, till exempel en hårmask eller stylingprodukter. Genom att köpa detta set är du säker på att få en komplett och effektiv hårvårdsrutin som är utformad specifikt för att möta behoven hos din hårtyp. Dessutom är det mer ekonomiskt att köpa ett set i stället för att köpa produkterna separat. På så sätt kan du få ut det mesta av fördelarna med Bumble and bumble hårvårdsprodukter och ha allt du behöver för att hålla ditt hår friskt och vackert.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.