fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Bumble and bumble Sunday

Bumble and bumble Sunday-serien erbjuder en detox för håret (och sinnet). Denna djuprengöring tar bort produktuppbyggnad, överflödig olja och ackumulerad smuts som kan göra att håret ser tråkigt och tyngt ut i slutet av veckan. Säg nej till dessa orenheter den här veckan. Njut av en fräsch, renande hårbehandling efter att ha provat olika looks under de senaste dagarna en idealisk Sunday Cleanse.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris

Köp produkter från Bumble and bumble Sunday på Salontopper

Ditt hår och din hårbotten skulle behöva en djuprengöring. Med Bumble and bumble Sunday-sortimentet kan du rengöra ditt hår ända ner till topparna. Hos Salontopper köper du Bumble and bumble Sunday-serien för en komplett rengöringsrutin som riktar sig till alla hårtyper! Om du beställer före 22:00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och på lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.