fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Cantu balsam

Cantu Conditioner är en populär hårvårdsserie som är utformad för att förbättra hälsan och utseendet hos lockigt och frissigt hår. På Salontopper erbjuder vi ett brett sortiment av Cantu balsam. Balsamerna är formulerade med naturliga ingredienser som är speciellt utvalda för att återfukta, mjukgöra och stärka håret. Utforska de olika typerna av Cantu balsam och njut av dina vackra lockar.

Sortering

Per sida
Cantu
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Pris

Typer av Cantu Conditioner

Cantus sortiment av balsam består av fyra typer. Ett av de mest populära balsamerna är Cantu Shea Butter Conditioner. Detta balsam innehåller rent sheasmör, kokosolja och honung. Dessutom förbättrar denna formula elasticiteten, glansen och gör håret extra mjukt. Cantu Flaxseed Conditioner är speciellt framtaget för att återfukta och vitalisera torrt och skört hår. Med rent sheasmör, honung och E-vitamin säkerställer produkten en hälsosam hårväxt. Detta Cantu balsam lämnar ditt hår underbart mjukt och glansigt.

Vilken hårtyp passar Cantu balsam till?

Alla Cantu balsam är fria från sulfater, silikoner, mineralolja och parabener. Detta gör att balsamerna passar alla hårtyper, även färgat och kemiskt behandlat hår. Varumärket använder endast naturliga ingredienser som valts ut för sin förmåga att återfukta, mjukgöra och stärka håret. Dessutom undviker märket starka kemikalier som kan skada ditt hår.

Användning av Cantu balsam

Att använda Cantu balsam är väldigt enkelt, precis som vilket annat balsam som helst. Det är bäst att applicera produkten på vått hår. Fördela balsamet från rötterna till topparna samtidigt som du masserar in det väl. Låt det sedan dra in en stund och skölj sedan ur. Vid behov kan du upprepa processen för att få ännu bättre resultat.

Andra produkter från Cantu

Förutom balsam erbjuder Cantu många andra produkter i sitt hårvårdssortiment. De har till exempel fortfarande schampon, leave-in balsam och stylingprodukter i sortimentet. Alla Cantus produkter är utformade för att återfukta, mjukgöra och stärka håret. Dessutom hjälper produkterna till att skydda håret från skador och frissighet.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.