fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Cantu Gel

Letar du efter en hårstylingprodukt som håller din frisyr i form under lång tid? Då kan Cantu Gel vara något för dig. Denna gel passar alla hårtyper och ger stark stadga utan att tynga ner ditt hår. Cantu Gel finns hos olika återförsäljare och onlinebutiker. Salontotal.se förklarar varför Cantu Gel är ett bra val och hur du bäst använder den.

 

Sortering

Per sida
Cantu
Hairtype
Featured
Ingredienser
Pris

Stark stadga med Cantu Gel

Cantu Gel ger stark stadga och håller håret i form hela dagen. Produkten är idealisk för att skapa olika frisyrer, till exempel lockar och vridningar. Gelen har en lätt konsistens och lämnar inga rester, vilket gör att håret ser naturligt och friskt ut.

Läcker doft Cantu Gel

En av de viktigaste egenskaperna hos Cantus hårvårdsprodukter är att de är gjorda av naturliga ingredienser. Cantu Gel är inget undantag. Produkten innehåller bland annat sheasmör, jojobaolja och ricinolja. Dessa ingredienser får håret att se friskt och naturligt ut och ger det näring inifrån. Doften av gelen är dessutom otroligt läcker och tropisk tack vare sheasmöret!

Cantu Twist and Lock Gel

En variant av Cantu Gel är Cantu Shea Butter Natural Twist & Lock Gel. Denna gel är speciellt framtagen för personer med lockigt och frissigt hår. Gelen ger stark stadga och håller lockar och twists i form hela dagen. Gelen är fri från skadliga kemikalier och innehåller naturliga ingredienser som vårdar och ger näring åt håret.

Tips för användning av Cantu Gel

Det är enkelt att använda Cantu Gel. Applicera en liten mängd gel i fuktigt hår och fördela den jämnt. Styla sedan håret som önskat och låt det torka. Gelen kan även användas på torrt hår för att återaktivera frisyren och hålla håret i form.

 

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.