fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Cantu leave in conditioner

Cantu leave in conditioner är en av produkterna från den populära hårvårdsserien som är utformad för att förbättra hälsan och utseendet hos lockigt och frissigt hår. På Salontopper har vi flera olika typer av Cantu leave in conditioner i vårt sortiment. Cantu leave in conditioner är formulerat med naturliga ingredienser som är speciellt utvalda för att återfukta, mjukgöra och stärka håret. Utforska vårt sortiment och njut av ditt vackra lockiga hår.


Typer av Cantu leave in conditioner

Ett av de mest populära leave in balsam från Cantu is de Cantu Shea Butter Leave In Conditioning Repair Cream. Detta balsam är utformat för att återfukta och reparera torrt, skadat hår. Formulan innehåller rent sheasmör, kokosolja och honung som tränger djupt in i håret och hjälper till att förbättra elasticitet och glans, samtidigt som det lämnar håret mjukt och lätthanterligt. Cantu Shea Butter Natural Leave In Conditioner är speciellt utformad för daglig användning. Den ger starkt och friskt hår som tränger djupt in i hårstrået. De naturliga oljorna stimulerar håret och en hälsosam hårväxt.

Vem är Cantu leave in conditioner lämplig för?

Cantu leave in conditioner passar alla hårtyper, oavsett om det är vågigt hår, lockigt hår eller bara rakt hår. Detta beror på att produkterna är tillverkade så naturligt och hälsosamt som möjligt. Detta garanterar en hälsosam effekt i längden. Cantus produkter innehåller inga sulfater, parabener eller silikoner. Detta gör också att produkterna är Curly Girl proof.

Användning av Cantu leave-in balsam

Att använda Cantu leave in conditioner är väldigt enkelt. Först och främst måste du blöta håret. Applicera sedan en generös mängd av produkten i fuktigt hår. Du kan använda dina fingrar för att flytta produkten från topparna av håret till rötterna. Du kan sprida produkten vidare med en kam. Det finns inget behov av att skölja ur produkten. För att få bättre resultat kan du applicera produkten på nytt på de torra delarna av håret.

Andra produkter från Cantu

Förutom Cantu leave-in balsam erbjuder varumärket många andra hårvårdsprodukter. Du hittar till exempel schampo, balsam och stylingprodukter i Cantus sortiment. Alla Cantus produkter är utformade för att återfukta, mjukgöra och stärka håret. Dessutom hjälper produkterna till att skydda ditt hår från skador och frissighet.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.