fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

CHI Conditioner

CHI Conditioner är en oumbärlig produkt för alla som vill ge sitt hår den bästa vården. Oavsett om du har lockigt, rakt, tjockt eller tunt hår finns det alltid ett CHI-balsam som passar perfekt för din hårtyp. Det finns till exempel balsam som är speciellt utvecklade för färgat hår, för att se till att din färg håller längre. Eller balsam för fint hår, som inte tynger ner håret utan ger den nödvändiga återfuktningen. Kort sagt finns det ett passande CHI-balsam för alla.


Conditioner CHI: den perfekta vården för varje hårtyp

Det populära varumärket CHI, från Farouk Systems USA, är ett av de snabbast växande och mest älskade varumärkena inom den professionella frisörvärlden. Inom deras sortiment har de ett mycket varierat urval av professionella hårprodukter. Det finns ett passande CHI-balsam för varje hårtyp.

CHI Keratin Conditioner: reparerar och skyddar ditt hår

CHI Keratin Reconstructing ConditionerEtt mycket populärt balsam är . Denna produkt är speciellt utvecklad för skadat och frissigt hår. Dess formula innehåller keratin, som är ett protein som förekommer naturligt i ditt hår och ger styrka och elasticitet. Balsamet stärker håret inifrån och ut och skyddar det från ytterligare skador. Förutom dessa fördelar ger denna produkt även vacker glans och lätt kammat hår.

CHI Argan Oil Conditioner: intensiv näring och återfuktning.

CHI Argan Oil Conditioner Den är perfekt för torrt och skadat hår. Arganolja är känd för sina intensivt närande och återfuktande egenskaper. Den här produkten gör att ditt hår känns smidigt och mjukt igen och ger det en hälsosam look. Arganolja förebygger även kluvna toppar och gör håret lätt att kamma igenom.

Ge ditt hår den vård det förtjänar med ett CHI-balsam. Ta själv reda på vilket balsam som passar bäst för din hårtyp och njut av friska och glänsande lockar.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.