fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

CHI Hårtork

Är du redan bekant med CHI hårtorken? Låt då Salontotal.se snabbt presentera dig! En hårtork är ett oumbärligt verktyg i frisörsalongen och hemma. En hårtork kan användas för att torka och styla håret snabbt och enkelt. CHI är ett välkänt varumärke som erbjuder olika hårtorkar. Så upptäck vårt sortiment nu och beställ din nya favorit CHI hårtork idag!

Sortering

Per sida
Featured
Pris

CHI hårtork alternativ

CHI Föhn erbjuder olika produkter, från professionella salongsfönar till kompakta varianter. Hårtorkarna har olika funktioner, till exempel jonisk teknik, keramisk uppvärmning och olika blåshastigheter och temperaturer.

Fördelar CHI hårtork

En av fördelarna med CHI Hairdryer är dess joniska teknik. Denna teknik producerar negativa joner som vårdar och återfuktar håret. Den joniska tekniken i denna hårtork minskar också frissighet och statiskt hår. Som ett resultat ser håret friskare och smidigare ut.

En annan fördel med CHI Hairdryer är dess keramiska uppvärmning. Den keramiska tekniken fördelar värmen jämnt i hela håret, vilket gör det mindre känsligt för skador. Hårtorkan säkerställer en snabbare och effektivare torkning utan att torka ut håret.

Lätt att använda CHI hårtork

Det är enkelt att använda CHI Föhn. Allt du behöver göra är att ställa in hårfönen på önskad blåshastighet och temperatur och sedan torka håret. Denna hårtork passar alla hårtyper och kan användas för att styla eller föna håret för extra volym.

Professionell användning

För professionellt bruk erbjuder CHI Föhn olika hårtorkar med olika funktioner och blåshastigheter. De här hårtorkarna är utformade för intensiv användning och passar perfekt för frisörsalonger och frisörer. Hårtorkarna är ergonomiskt utformade och ger ett bekvämt grepp och enkel användning.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.