fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

CHI Infra schampo

Med CHI Infra Shampoo ser du till att ditt hår är starkt, glänsande och friskt. CHI Infra Shampoo är ett utmärkt alternativ för att uppfylla alla dina hårbehov. Varumärkets groominglinje är känd för sina fantastiska ingredienser. CHI Infra Shampoo rengör och vårdar således ditt hår. Salontotal.se Upptäck schampot och märkets andra produkter på .


Fördelar CHI Infra Shampoo

CHI Infra Shampoo Den kommer med många fördelar. Det passar till exempel alla hårtyper, oavsett om du har torrt, fint eller skadat hår. Även om du har lockigt, färgat eller rakt hår är detta schampo perfekt. Schampots ingredienser rengör och vårdar ditt hår på rätt sätt. Dessutom erbjuder schampot den nödvändiga näringen. CHI Infra Shampoo är lämpligt för daglig användning och tynger inte ner ditt hår. Efter tvätt kommer ditt hår att kännas rent, mjukt och smidigt.

Egenskaper hos schampot

En av de funktioner som skiljer schampot åt är användningen av termiskt skydd. Detta schampo bildar ett skydd runt håret, vilket gör det mer motståndskraftigt mot värme från stylingverktyg som fön och plattång. Detta är särskilt viktigt för personer som stylar sitt hår regelbundet, eftersom det hjälper till att förebygga skador och hålla håret friskt.

Användning av schampot

Märkets schampo är lätt att använda. Lägg en liten mängd av produkten på händerna och applicera i vått hår. Massera in det kortfattat och skölj sedan väl. CHI Infra Shampoo CHI Infra Treatment För att få bästa resultat är det bäst att kombinera den med andra produkter från hårvårdssortimentet, till exempel . Detta är ett vårdande balsam. CHI InfraSilk Infusion Den är en specialprodukt för att vårda lockigt och frissigt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.