fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Color WOW schampo

Color WOW-schampot förändrar spelreglerna i världen för färgat hår. Med sin avancerade färgskyddsteknik, återfuktande egenskaper och utan sulfater och parabener erbjuder det den ultimata vården och bevarandet av din hårfärg. Ge ditt hår den uppmärksamhet det förtjänar och låt det skina med Color WOW-schampot!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Ingredienser
Pris

Färg WOW

Color WOW är ett ledande varumärke inom hårvårdsindustrin, känt för sina innovativa produkter och banbrytande teknik. Varumärket har revolutionerat hur vi underhåller och bevarar vår hårfärg. Color WOW förstår att alla inte är professionella frisörer, så de har skapat produkter som är enkla att använda och ger omedelbart synliga resultat. Med Color WOW kan vem som helst njuta av salongsvärdiga resultat och behålla en levande hårfärg hemma.

Color WOW schampo

Color WOW-schampot innehåller fuktgivande ingredienser som vårdar och mjukgör håret. En av de mest enastående egenskaperna hos Color WOW-schampot är dess färgskyddsteknik. Denna teknik lägger ett skyddande lager runt varje hårstrå och skyddar färgen från skadliga influenser som UV-strålar, föroreningar och stylingverktyg. Resultatet är ett silkeslent hår med strålande färg.

Color Wow Färgskyddsschampo

En av Color WOW:s mest populära produkter är Color Security Shampoo. Schampot är speciellt framtaget för att rengöra håret grundligt utan att bleka eller skada färgen. Det är fritt från sulfater och andra starka rengöringsmedel, så det är skonsamt mot både hår och hårbotten. Med Color Security Shampoo blir håret rent, glänsande och behåller sin livfulla färg.

Color Wow Lockigt Rent Schampo

Color Wow Curl Hooked Clean Shampoo är speciellt utvecklat för lockigt hår och förebygger håravfall och hårbristning. Schampots avancerade rengöringsteknik säkerställer ett friskt hår och en frisk hårbotten. Dina lockar blir spänstiga och vackert böjda. Detta schampo är perfekt för locktyp 3a-4b. Produkten är dessutom vegansk och fri från silikoner, parabener, torkalkohol och gluten.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.