fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5
E-Kwip
Serier

E-Kwip sax

Salontotal.se är vi stolta över att kunna erbjuda E-Kwip-saxen, ett viktigt verktyg för professionella frisörer och stylister. Utformad med högsta kvalitetsstandard i åtanke, erbjuder denna sax en oöverträffad klippupplevelse. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller bara vill klippa ditt eget hår, garanterar E-Kwip-saxen precision, komfort och hållbarhet.

Sortering

Per sida
E-Kwip
Kategori
Pris

Funktioner E-Kwip

  • Hög kvalitet
  • Högkvalitativt stål
  • Ergonomisk utformning

Funktioner E-Kwip

  • Hög kvalitet
  • Högkvalitativt stål
  • Ergonomisk utformning

E-Kwip-sax: ergonomisk design för enkel klippning

Den ergonomiska utformningen av E-Kwip-saxen säkerställer att varje klipp blir enkelt. Handtaget är bekvämt format och passar handen perfekt, vilket minskar tröttheten under långa klippsessioner. Dessutom ger saxens smidiga funktion en jämn och exakt klippupplevelse. Med E-Kwip-saxen kan du släppa loss din kreativitet och skapa vackra frisyrer.

Högkvalitativt stål för långvarig skärpa

En av de viktigaste egenskaperna hos E-Kwip-saxen är användningen av högkvalitativt stål. Saxens vassa, hållbara blad behåller sin skärpa under lång tid, så att du kan klippa igenom håret utan ansträngning. Det innebär att du inte behöver kämpa med slöa blad utan kan uppnå skarpa, exakta resultat gång på gång. E-Kwip-saxen är byggd för att hålla länge och är en pålitlig följeslagare för alla dina klippbehov.

Olika modeller av E-Kwip saxar

På Salontopper förstår vi att varje stylist har sina egna preferenser när det gäller att välja rätt sax. Det är därför vi erbjuder ett brett sortiment av E-Kwip-saxar, som varierar i längd, form och klippstil. Oavsett om du letar efter klassiska raka saxar eller saxar med tandade kanter för mer textur, har vi allt. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta E-Kwip-saxen som passar dina behov och preferenser.

Underhåll av E-Kwip saxar

För att säkerställa att din E-Kwip-sax förblir i optimalt skick är det viktigt med regelbundet underhåll. Rengör saxen med en mjuk trasa efter varje användning för att avlägsna eventuella hårrester eller produktansamlingar. Smörj gångjärnet regelbundet med ett speciellt saxsmörjmedel för att bibehålla en smidig funktion. Förvara saxen i ett skyddande fodral eller en påse för att förhindra skador när den inte används. Med rätt skötsel kommer din E-Kwip-sax att hålla i flera år och fortsätta att ge dig utmärkt klippresultat.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.