fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Eleven Australia schampo

Eleven Australia Shampoo är en fantastisk hårvårdsprodukt som är speciellt utformad för att hålla håret friskt, glänsande och levande. Märket är känt för sina enkla men effektiva formler som garanterar vackert hår som ser ut och känns friskt. Eleven Australia Shampoo finns i flera olika varianter som alla har en specifik funktion. Dessutom har märket många andra produkter i sitt sortiment, till exempel balsam, hårmasker och stylingspray. Upptäck de olika Eleven Australia Shampoos och njut av ditt friska hårstrå.

 


Populära Eleven Australia Shampoos

Ett av de mest populära schampona från Eleven Australia är Hydrate My Hair Moisture Shampoo. Som namnet antyder är detta ett fuktgivande schampo som är särskilt utformat för att ge näring och fukt åt torrt hår. Schampot innehåller bland annat australiensiska fruktextrakt och veteproteiner som hjälper till att ge näring och stärka håret. Dessutom är detta schampo fritt från sulfater och parabener, vilket gör det idealiskt även för personer med känslig hårbotten. Ett annat bra schampo är Eleven Australia Shampoo Smooth Me Now Anit Frizz . Denna produkt hjälper dig att minska frissighet och släta ut håret. Smooth Me Now innehåller bland annat kokosolja som hjälper ditt hår att glänsa. I Want Body Volume Shampoo ger tunt och fint hår mer volym.

Andra produkter från Eleven Australia

Förutom Eleven Australias fina schampon kan du vända dig till märket för bland annat balsam, stylingprodukter eller hårmasker. Produkterna finns i olika linjer, från en "Repair My Hair"-linje till en "Styling & Finishing"-linje. Alla produkter har en specifik funktion som uppfyller hårets behov. För bästa resultat rekommenderas att man använder hela produktlinjen. Börja med en reparerande hårmask, tvätta håret med schampo och balsam, ge håret näring med ett leave-in kondomer och styla med en kräm, vax eller hårspray.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.