fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

EVO schampo

Letar du efter högkvalitativa hårvårdsprodukter som inte bara är bra för dig utan också för miljön? Då är EVO Shampoo definitivt ett varumärke som du bör överväga. EVO Shampoo är ett australiskt varumärke som är känt för sina kreativa produktnamn och färgglada förpackningar. Men viktigast av allt är förstås att EVO:s produkter är effektiva och bidrar till ett friskt och glänsande hår. Läs vidare och ta reda på hur du också kan njuta av de många fördelarna med EVO Shampoo.


EVO Shampoo: miljövänligt

EVO Shampoo är ett varumärke som verkligen har sin egen karaktär. Det australiska varumärket är känt för sina kreativa produktnamn och färgglada förpackningar. EVO:s produkter är inte bara roliga att titta på utan också mycket effektiva. Faktum är att EVO strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa och hållbara produkter som är bra för både dig och miljön. EVO:s produkter testas inte på djur och innehåller inga parabener eller sulfater. Det där är ansvarsfullt!

Användning av EVO Shampoo

EVO schampo är väldigt enkelt att använda. Allt du behöver göra är att blöta håret och sedan lägga en liten mängd schampo i händerna. Massera in schampot i håret och låt det dra in en stund innan du sköljer ur det med varmt vatten. Du kan behöva använda schampot två gånger för att få håret helt rent. Efteråt kan du använda EVO:s balsam för extra vård.

Fördelar med EVO schampo

Att använda EVO schampo har många fördelar. Det får till exempel ditt hår att kännas rent och fräscht. Men det är inte det enda. EVO schampo är också mycket effektivt när det gäller att bekämpa mjäll och andra hårbottenproblem. Dessutom gör schampot att ditt hår blir mindre benäget att bli oljigt och ger det mer volym. EVO:s produkter är speciellt utformade för personer som söker högkvalitativ hårvård som är bra både för dem själva och för miljön.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.