fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Foamie Schamponeringstång

Med den ökande nollavfallsrörelsen och det växande behovet av hållbara alternativ är Foamie Shampoo Bar ett utmärkt val för miljömedvetna konsumenter. Till skillnad från traditionella schampoflaskor är Foamie Shampoo Bar helt plastfri och förpackningsfri. Detta bidrar till att minska plastavfallet och skyddar haven. Upptäck det breda utbudet av Salontotal.se nu.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
Pris

Långvarig effekt Foamie Shampoo Bar

Foamie Shampoo Bar räcker mycket längre än en vanlig flaska schampo. Tack vare den koncentrerade formulan och möjligheten att applicera schampot direkt i håret behöver du bara en liten mängd för en grundlig rengöring. Som ett resultat håller Foamie Shampoo Bar upp till tre gånger längre än en vanlig schampoflaska, vilket inte bara är bättre för miljön, utan också för din plånbok.

Så här använder du Foamie Shampoo Bar

  • Steg 1: Blöt håret ordentligt i duschen. Se till att håret är helt mättat innan du använder Foamie Shampoo Bar.
  • Steg 2: Ta Foamie Shampoo Bar i dina händer och gnugga den mellan handflatorna för att skapa lödder. Du kommer att märka att baren skummar snabbt, vilket innebär att du behöver mycket lite produkt.
  • Steg 3: Applicera skummet jämnt i ditt våta hår. Massera försiktigt in det i hårbotten och fördela det längs hela hårets längd. Det rika skummet rengör håret grundligt och lämnar en behaglig doft.
  • Steg 4: Skölj håret noggrant med varmt vatten för att avlägsna allt skum. Se till att inga rester finns kvar och att håret känns rent och fräscht.

Naturliga ingredienser i Foamie Shampoo Bar

En av de bästa egenskaperna hos Foamie Shampoo Bar är att den är tillverkad av naturliga ingredienser som är skonsamma mot ditt hår och din hårbotten. Till skillnad från många kommersiella schampon innehåller Foamie Shampoo Bar inga starka kemikalier som sulfater och parabener. Istället är det berikat med vårdande oljor, essentiella vitaminer och växtextrakt som gör ditt hår friskt, glänsande och motståndskraftigt.

Foamie Shampoo Bar passar alla hårtyper

Oavsett om du har fint, lockigt, torrt eller normalt hår är Foamie Shampoo Bar lämplig för alla hårtyper. Det mjuka skummet rengör ditt hår utan att torka ut det, så att dina lockar blir silkeslena och välnärda. Dessutom finns det flera varianter tillgängliga, till exempel Foamie Shampoo Bar för färgat hår, så att du alltid kan hitta ett alternativ som passar din hårtyp perfekt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.