fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Framar

Med Framar-produkter i vårt sortiment kan alla som vill färga sitt hår komma till oss. Således erbjuder vi folier, rengöringsservetter och frisörrockar från märket. År 1978 startade varumärket som ett litet företag i Kanada. I dag är Framar känt över hela världen och stylister i mer än 100 länder runt om i världen kan bli betjänta av de fina produkterna från märkets sortiment. Vill du ge ditt hår en ny färg, toucha upp utväxten eller lägga till vackra highlights? Besök då Salontotal.se för Framars produkter som hjälper dig att färga ditt hårhuvud. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Framars ursprung

Framar är ett frisörmärke som specialiserat sig på produkter som hjälper dig att färga hår. Under en kurs i hårfärgning kom Framars grundare Frank och Maria att stöta på folier som används vid hårfärgning. Med hjälp av dessa kom Frank och Maria själva på idén att använda förskurna folier när man sätter highlights. Detta fungerade så bra att de valde att starta produktionen av skurna folier. Hädanefter kunde folierna även användas av många andra frisörer när de färgade håret.

Framar-film

Framarfolier är en speciell typ av folie som används inom frisörbranschen. Den är utformad för att användas vid hårfärgning för att förhindra att färgen hamnar på andra delar av håret och för att påskynda färgningsprocessen. Framarfolien är tillverkad av högkvalitativa material som är motståndskraftiga mot rivning och läckage. Folien är vanligtvis förpackad i praktiska ark i olika storlekar, så att frisörer enkelt kan anpassa den till de hårlockar de vill färga. En stor fördel med Framarfolien är att den är lätt och tunn, vilket gör den lätt att vika ihop och placera i håret. Den kan också hjälpa till att behålla värmen, vilket gör färgningsprocessen snabbare och resultatet jämnare. Framarfolien finns i olika färger och mönster, vilket gör användningen rolig och snygg för både frisörer och kunder. Det är ett användbart verktyg för att skapa olika hårfärgseffekter, till exempel highlights och ombre.

Framars produkter

Varumärket känns igen på den regnbågsfärgade logotypen på den svarta förpackningen. Produkterna är också kända för sina fina verktyg med trendiga färger och tryck. Färgborstarna i Framar Big Daddy Brush Set finns till exempel i svart, lila och rosa. De erbjuder också olika clips, till exempel Super Sectioners Pink. På Salontotal.se har vi alla dessa produkter från Framar i vårt sortiment.

Beställ Framar på Salontotal.se

Om du har blivit lika entusiastisk över Framar som vi är kan du köpa produkterna med många fördelar på Salontotal.se. Många andra har gått före dig, eftersom vi nu får 9,4 i kundomdömen. Din beställning levereras kostnadsfritt från 35 euro. Vid frågor om produkter eller annat kan du kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och på lördag från 10:00 till 16:00.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.