fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Framar Folier

En del av hemligheten bakom en bra highlight ligger i rätt folier. Framarfolier är superstarka och hjälper dig att få en ny look på nolltid. Folierna finns i en mängd roliga tryck, vilket gör behandlingen till en extra godbit!

Sortering

Per sida
Pris

Förnödenheter för att sätta ljuspunkter

Det finns några produkter som är viktiga när du sätter ljuset. Börja med att ta på dig ett par handskar för att skydda dina händer. Börja sedan med ett bra blondinpulver som du blandar med väteperoxid. Naturligtvis blandar du denna blandning i en färgförpackning med en färgborste. Du behöver också en svanskumkam för att dela upp håret i de önskade strängarna. För att förhindra fläckar i håret kan du använda hårfolier. För önskat resultat rekommenderas det att använda en toner. Avsluta med ett bra schampo och balsam för att ge håret lite extra uppmärksamhet efter behandlingen.

Framar Pop-Up Foil

Att sätta highlights har aldrig varit enklare med Framar Pop-up folier. Produkten glider lätt ut ur lådan tack vare den präglade finishen. Folierna har en förvikt kant och går inte sönder när du tar ut dem ur lådan. Som grädde på moset har folierna en rolig rosa glitterfärg och gör godiset lite festligare.

Är du nyfiken på Framars produkter?

Har alla de roliga folierna gjort dig nyfiken på Framars andra produkter? På Salontopper har vi ett stort utbud av Framarprodukter som gör färgbehandlingen mycket enklare. På Framars produktsida hittar du bland annat penslar, clips och färgblandare.

Om du har ytterligare frågor om produkterna eller annat kan du kontakta vår kundtjänst. De finns på plats varje arbetsdag mellan 9:00 och 21:00 för att hjälpa dig!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.