fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Karamellvax

Möt Fudge Wax! Letar du efter ett fantastiskt hårvax för att ta din frisyr till nästa nivå? Då är den här produkten verkligen något för dig! Det är ett utmärkt val för att styla ditt hår eftersom det hjälper till att ge dig textur, definition och en fast stadga. Upptäck fördelarna med Fudge Wax själv nu!

Sortering

Per sida
Fudge
Pris

Fördelar Fudge Hair Wax

Fudge Wax har många fördelar när du stylar ditt hår. Det är utformat för att ge textur, definition och stadga, vilket ger dig oändliga möjligheter att skapa din önskade look. Oavsett om du vill ha en elegant och polerad stil eller en rufsig, texturerad look kan Fudge Wax hjälpa dig att forma ditt hår till vilken form du vill. Dessutom ger vaxet långvarig stadga, vilket säkerställer att din frisyr håller sig på plats hela dagen, även i fuktiga förhållanden.

Hur man använder Fudge Wax

Att använda Fudge Wax är enkelt, men kräver rätt teknik för bästa resultat. Följ dessa steg för att använda Fudge Wax på rätt sätt:

  • Steg 1: Ta en liten mängd vax och gnugga den mellan handflatorna för att värma upp produkten.
  • Steg 2: Sprid ut vaxet jämnt på händerna och applicera på torrt eller handdukstorkat hår.
  • Steg 3: Arbeta in vaxet i håret, från rötterna till topparna, för att ge textur och definition.
  • Steg 4: Styla håret som du vill med fingrarna, en kam eller en borste.
  • Steg 5: För extra stadga kan du använda en hårtork för att fixera vaxet.

Produkt framhävd: Fudge Wax Grooming Putty

Fudge Wax Grooming Putty är ett mångsidigt stylingvax som är perfekt för att skapa strukturerade och vårdade frisyrer. Denna putty erbjuder flexibel stadga, vilket gör det enkelt att styla om håret under hela dagen. Den hjälper till att lägga till textur och definition till din frisyr, samtidigt som den bibehåller en naturlig och matt finish. Med Fudge Wax Grooming Putty kan du enkelt styla ditt hår och skapa önskad look som håller hela dagen.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.