fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Ga.Ma Hårtork

Salontotal.se Ga.Ma hårtork är en absolut hit. Den eleganta designen, de olika färgerna, men framför allt den avancerade tekniken gör Ga.Ma's hårtorkar oslagbara. Märket har utvecklat stark teknik som samtidigt är väldigt lätt. Du har alltså en professionell och kraftfull hårtork som inte ligger tungt i handen. Perfekt för långvarig användning i salongen, eller hemma förstås!

Sortering

Per sida
Pris

Ga.Ma iQ Perfetto Dryer 2.0

Märkets prisbelönta hårtork är Ga.Ma iQ Perfetto Dryer 2.0. Den vann 2022 års Cosmoprof Award i kategorin hårprodukter. Naturligtvis vinner man inte detta pris för professionella frisörprodukter lättvindigt. Faktum är att hårtorken har så mycket ny teknik och nya funktioner att den verkligen är revolutionerande. Motorn utnyttjar energin och luftflödet så effektivt som möjligt så att motorn håller längre och iQ Perfetto Dryer 2.0 är också en av de lättaste hårtorkarna, men ändå med en kraftfull motor. Hårtorken har inte mindre än 4 temperaturinställningar med även en cool shot och 3 hastigheter, så du kan verkligen anpassa den efter dina behov. Den 3 meter långa sladden är idealisk för användning i salongen, men självklart även hemma!

Tillbehör

Stand By Pad: Med standby-läget undviker du också att slösa energi, genom att sätta Ga.Ma-frisören på standby-padden växlar den automatiskt till standby.

Stjärnmunstycke: Detta stjärnformade munstycke skyddar hårbotten från värmen från hårtorkens värme genom att fördela värmen bättre. Detta är bättre för användning med känslig hårbotten eller fint och tunt hår.

Deep Diffuser: Diffusorn fördelar värmen från hårfönen för att skydda hårsäckarna från frissighet och skador. Särskilt viktigt när den används på lockigt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.