fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Gehwol fotkräm

Gehwol fotkräm är en fin vårdprodukt som uppfyller dina behov. Oavsett om du vill bekämpa förhårdnader eller behöver spricksalva, är Gehwol fotkräm perfekt. Krämerna finns i flera storlekar och gör dina fötter underbart mjuka igen. Upptäck Gehwol fotkräm på Salontotal.se och njut av många fördelar.

Sortering

Per sida
Hudtyp
Pris

Olika typer av Gehwol fotkräm

Varumärket erbjuder olika fotvårdsprodukter som passar för olika behov. Krämerna är berikade med de bästa ingredienserna som mjukgör, återfuktar och skyddar fötterna. De hjälper till att förebygga förhårdnader, skavsår och andra obehag. Genom att använda Gehwol fotkräm regelbundet kan du hålla dina fötter friska och smidiga.

Gehwol förhårdnadskräm

Gehwol Callus Cream är speciellt utvecklad för att minska och mjuka upp förhårdnader. Den innehåller aktiva ingredienser som urea och salicylsyra, som hjälper till att bryta ner hård hud och främjar slät och mjuk hud. Krämen kommer i en praktisk tub och kan användas dagligen.

Gehwol salva för sprickor

Gehwol's Cracks O intment är en salva som är speciellt utformad för att behandla sprickor på fötter. Salvan innehåller ingredienser som hjälper till att lugna och reparera dina fötter. Dessutom minskar den smärtsamma sprickor och främjar läkningsprocessen. Regelbunden användning av spricksalvan gör din hud slät och frisk.

Gehwol tinktur för liktornar

För behandling av liktornar på fötterna är Gehwol Corn Tincture lösningen. Denna tinktur innehåller ingredienser som bryter ner majsen och minskar smärta. Krämen kan användas regelbundet enligt beskrivningen på förpackningen.

Om varumärket

Gehwol är ett välkänt varumärke för fotvårdsprodukter. Det erbjuder ett brett utbud av produkter som krämer, tinkturer och badprodukter. Dessa produkter är speciellt utvecklade för att främja fothälsa och välbefinnande. Gehwol-produkter används i stor utsträckning och rekommenderas av yrkesverksamma inom fotvårdsindustrin.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.