fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Goldwell Colorance

Goldwell Colorance är en serie halv- och halvpermanenta hårfärgnings produkter. Välj den färg som passar dig och ge ditt hår en vacker och fräsch nyans. Lär känna de olika färgerna i Gloss Tones, tuberna och depotsystemet i Goldwell Colorance-serien. Handla dem alla på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris

Olika Goldwell Colorance-produkter

Vilken är din favoritprodukt från Goldwell Colorance?

Gloss Tones

Gloss Tones passar alla hårtyper, från lockigt till rakt och från tjockt till fint hår. Dessa produkter ger håret en vacker blond färg som håller upp till 41 % längre i håret. Håret får mer glans och är lättare att kamma. Njut av vacker blond hårfärg med Gloss Tones. Använd alltid dessa tillsammans med 2% Developer.

Tubar

Hårfärgningar i tuber passar alla hårtyper. Många olika färger finns tillgängliga, så det finns alltid en perfekt färg för alla. Håret får en vacker glans och en levande hårfärg.

Depotsystem

Hårfärgningens depotsystem är lätt att använda. Färgar du regelbundet ditt hår med samma färg? Då är det här paketet det du behöver. Låt ditt hår få en vacker glans och uppdatera färgen. Du hittar de olika färgerna under Depot systeem.

Fördelarna med Goldwell Colorance

  • Demi/halvpermanent hårfärg
  • Färgen förblir synlig upp till 25 tvättar
  • Gråttäckning upp till 75 %
  • Håret får mer glans
  • Hårets struktur repareras
  • Skonsamt för håret

Goldwell

Förutom Goldwell Colorance har detta märke även flera andra produkter. Det finns flera linjer med hårfärgningar, men även vård- och stylingprodukter. Om du till exempel fortfarande letar efter ett fint schampo, gel, glansspray, volympuder eller hårserum är detta märke rätt för dig. Med dessa produkter är du garanterad professionella resultat!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.