fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Goldwell Gel

Goldwell Gel är en mångsidig stylinggel som är idealisk för att kontrollera frissigt hår. Den gör det möjligt att styla håret i alla riktningar och skapar omedelbart en professionell look. Den toppmoderna formeln innehåller nya polymerer och E-vitamin vilket resulterar i maximal stadga och glans. Goldwell Gel finns på Salontopper - nätbutiken för alla dina salongsbehov!

Sortering

Per sida
Goldwell
Pris

Fördelar Gel Goldwell

  • Ger ultramjukt hår med mer fyllighet utan att kännas stelt.
  • Reducerar frissighet och får frissighet att försvinna inom 1 dag.
  • Termoaktiverande polymerer främjar stilstyrka, vilket gör att den håller längre.
  • E-vitamin hjälper till att förebygga skador på håret från yttre påverkan.
  • Reducerar eventuell torrhet i håret, vilket gör det mindre benäget för brott och håller det återfuktat.
  • Skapar en perfekt balans mellan skydd och bra hårkonditionering.

Applicering av Goldwell Hair Gel

Goldwell Gel fungerar bäst när den appliceras på fuktigt hår. Applicera gelen i små mängder och fördela den i hela håret medan du stylar. För ytterligare stadga, torka håret med en fön efter styling. För att bibehålla looken dagen efter, applicera lite mer Goldwell Gel i små mängder och borsta försiktigt igenom. Var försiktig så att du inte använder för mycket produkt eftersom det kan ge en oljig glöd.

Goldwell Gel i solen

Goldwell Lagoom Jam XXL är en produkt som är utformad för hög stadga och extra volym. Denna Goldwell Gel innehåller mattgörande ingredienser som stärker hårstrukturen i sin helhet, vilket gör att håret ser tjockare ut samtidigt som det förhindras från att flagna. Formulan med kolsyror behåller också fukt, vilket håller håret fylligt och livligt. Med den här långvariga formeln kan du skapa glänsande looks som förblir vackra långt efter att din stylingdag är över!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.