fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Goldwell Kerasilk Reconstruct

Produkterna från Goldwell Kerasilk Reconstruct-serien är det perfekta valet för god hårvård. Goldwell Kerasilk Reconstruct-produkterna ser till att skadat och försvagat hår repareras och stärks. Tack vare de goda ingredienserna som produkterna innehåller uppnås optimala resultat och ditt hår börjar glänsa igen. Salontotal.se Upptäck Goldwell Kerasilk Reconstruct-produkterna på och njut av ditt härliga hårhuvud.

För närvarande har inga produkter hittats.


Produkter från Goldwell Kerasilk Reconstruct

Det finns flera produkter i Goldwell Kerasilk Reconstruct-serien. Dessa inkluderar schampo, balsam, hårmasker, hårparfym och andra stylingprodukter. Tack vare ingredienserna i Goldwell Kerasilk Reconstruct-produkterna får håret rätt vård. De bästa resultaten uppnås genom att använda produkterna efter varandra.

Fördelar med produkterna

En stor fördel med Goldwell Kerasilk Reconstruct-produkterna är att de passar alla hårtyper. Oavsett om du har torrt, skadat eller färgbehandlat hår kan denna behandling reparera och förbättra ditt hår. Dessutom hjälper den till att minska kluvna toppar, förbättra strukturen och ge håret sin naturliga glans tillbaka. De närande ingredienserna återfuktar och förbättrar håret. Dessutom hjälper produkterna även till att skydda mot yttre påverkan, såsom värme och UV-strålar.

 

Om Goldwell

Goldwell Kerasilk Reconstruct har utvecklats av Goldwell. Detta är ett stort varumärke inom hårvårdsvärlden som är känt för sina högkvalitativa produkter. Varumärket erbjuder ett omfattande sortiment med bland annat schampo, balsam, behandlingar och stylingprodukter. Goldwells produkter är älskade för sina fantastiska ingredienser. Produkterna säkerställer således ett friskt, glänsande och vackert hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.