fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Goldwell Wax

Upptäck Goldwell Wax nu och ge ditt hår den styling det förtjänar! När det gäller att ta hand om och styla ditt hår är det viktigt att använda rätt produkter. En av de mest populära och effektiva produkterna på marknaden är Goldwell Wax, ett hårvax som ger långvarig, flexibel stadga och en glänsande finish. Upptäck Goldwell Wax själv i Salontoppers sortiment nu!

Sortering

Per sida
Goldwell
Featured
Pris

Wax Goldwell för flexibel stadga

Goldwell Wax är en produkt som är utformad för att ge hållbar och flexibel stadga till alla hårtyper. Oavsett om du har kort, långt, tjockt eller tunt hår erbjuder Goldwell Wax en hög grad av kontroll och hanterbarhet utan att kännas tungt. Produkten är tillverkad med högkvalitativa ingredienser som inte bara håller ditt hår i form, utan även stödjer hårets hälsa. När du köper detta vax från Salontopper kan du lita på att du får en högkvalitativ och pålitlig produkt.

Goldwell Hair Wax ger glansig finish

En av de bästa egenskaperna hos detta vax är den glansiga finish som det ger. Detta vax kan ge en vacker och glänsande finish till ditt hår, vilket gör att det ser friskt och strålande ut. Formulan innehåller även vårdande ingredienser som håller ditt hår friskt och återfuktat samtidigt som det får en glansig look. En annan fördel är att det inte känns tungt i håret och lämnar inga rester, vilket gör det lätt att tvätta ut. Detta gör den till ett bra alternativ för personer som letar efter ett hårvax som inte orsakar för mycket krångel.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.