fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

I.C.O.N schampo

I.C.O.N Shampoo är en av produkterna från det välkända hårvårdsmärket I.C.O.N. I märkets sortiment ingår olika schampon. Så du kan enkelt tillfredsställa dina hårbehov. Det finns till exempel I.C.O.N Shampoo som är framtaget för att bekämpa frissigt hår. I.C.O.N Energy Shampoo ger mer volym. Upptäck I.C.O.N schampo på Salontotal.se och njut av ditt vackra hårhuvud.

 

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Mest populära schampon från I.C.O.N.

I.C.O.N har flera populära schampon. Ett av deras mest populära schampon är till exempel I.C.O.N Energy Shampoo. Detta schampo är speciellt utformat för att ge fint och livlöst hår mer volym. Detta beror delvis på ingredienserna, som ger näring och stärker håret. Det populära Anti Frizz Shampoo bekämpar frissigt hår. Det finns även silverschampo, som låter håret neutralisera nyanser. Detta är I.C.O.N Pure Light Shampoo.

Användning av I.C.O.N Shampoo

Innan du kan använda I.C.O.N schampo ska du se till att ditt hår är ordentligt blött. Därefter kan du applicera en liten mängd av produkten på din hand och sedan massera in den i håret och hårbotten. Massera in schampot väl och skölj med varmt vatten efter en stund. Upprepa om det behövs. Följ upp vården med ett balsam från I.C.O.N. Detta kommer att ge dig ett optimalt resultat. Du kan också fortsätta din hårrutin med håroljor, hårsprayer och leave-in-masker för goda resultat.

Om I.C.O.N

I.C.O.N är ett välkänt hårvårdsmärke som fokuserar på att skapa högkvalitativa hårvårdsprodukter. Dessa är alla formulerade av bra ingredienser. Detta eftersom produkterna kan hjälpa till att fylla olika hårbehov. Varumärkets sortiment innehåller olika produkter som I.C.O.N schampo, balsam, stylingprodukter och behandlingar. Produkterna används på olika hårsalonger, men är också mycket bra för hemmabruk.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.