fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Insight schampo

Insight Shampoo är en av produkterna från det italienska märket. Insights produkter är veganska och fria från djurförsök. Insight Shampoo är därför perfekt för den medvetna frisören. Produkterna är utformade med kvalitet och hållbarhet i åtanke. Insight schampo finns i flera varianter. Var och en uppfyller ett olika behov. Upptäck schampot på Salontotal.se och gör din hårrutin helt djurvänlig.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Fördelar Insight Shampoo

En stor fördel med Insight Shampoo är att det är helt naturligt och ekologiskt. Det betyder att det inte innehåller några skadliga ingredienser. Du kan alltså känna dig fri att använda produkterna i ditt hår och på din hårbotten. Produkterna är tillverkade av högkvalitativa ingredienser som olivolja, arganolja och aloe vera. Insights schampon är dessutom gjorda för olika behov. Det finns till exempel ett schampo speciellt för färgat hår, lockigt hår och skadat hår. Dessutom finns det ett speciellt schampo mot mjäll.

Användning av schampot

För att använda Insight Shampoo ska du först göra håret fint och vått. Applicera sedan en liten mängd schampo på dina händer och fördela det jämnt i håret. Massera försiktigt in det i hårbotten och arbeta in schampot ända ut i topparna av håret. Skölj sedan med varmt vatten. Om det behövs kan du upprepa det så att ditt hår blir extra rengjort. Efteråt kan du använda Insights balsam för extra vård.

Om Insight

Insight är ett italienskt hårmärke som fokuserar på naturliga och ekologiska produkter för god hårvård. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av produkter, bland annat schampo, balsam och hårmask. Produkterna innehåller högkvalitativa ingredienser som aloe vera och arganolja. Med Insight Shampoo kan du hitta olika lösningar på hårproblem. Insight Damaged Hair Restructurising Shampoo låter till exempel ditt hår glänsa igen.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.