fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Jaguar

Det är omöjligt att föreställa sig frisörbranschen utan märket Jaguar. De har ett brett utbud av olika frisörartiklar, inklusive Jaguar saxar. Dessa saxar är mycket populära och väljs därför ofta i frisörsalonger. Känner du redan till de olika verktygen och saxarna från detta märke? Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt professionella förnödenheter för din frisörsalong. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Jaguar sax

Letar du efter en bra frisörsax från ett pålitligt märke? Välj sedan Jaguar sax. Det är verkligen omöjligt att föreställa sig frisörbranschen utan dem, och det finns goda skäl till det. De har levererat saxar av hög kvalitet i flera år. I sortimentet hittar du skärande saxar, skärande saxar och slätande saxar. Saxen bestämmer i hög grad klippresultatet, och därför utvecklas Jaguar-saxar endast enligt strikta kvalitetskriterier. Är du vänsterhänt? Inga problem! Det finns också flera modeller som är gjorda för att passa vänsterhänta frisörer. Använd våra filteralternativ för att filtrera efter saxar för vänsterhänta, så att du snabbt kan se vilka saxar som passar dig. Hur bekvämt är inte det!

Köp din Jaguar-sax på Salontotal.se, för med dessa frisörsaxar är du alltid på rätt ställe. Olika saxar har utvecklats i olika linjer för att passa allas behov. Så du hittar alltid den bästa saxen som passar dig. Ska du välja Pre Style, White Line eller en annan serie Jaguar saxar? Med dessa saxar får du de bästa klippresultaten i din salong.

Frisörsaxar

Jaguar frisörsaxar finns i olika storlekar, modeller och utföranden. Letar du till exempel efter Jaguar sax 5,5 tum eller kanske Jaguar sax för hårklippning? Då har du kommit till rätt ställe. Populära saxar är Pre Style Ergo Effileer 5,5 tum och Satin Plus. Saxen har en vacker klassisk design för en riktigt traditionell klippkänsla. De har också en snygg polerad yta. Snyggt, effektivt och högkvalitativt: det är vad det här varumärket står för. Med en professionell sax från Jaguar kan du komma långt. Använder du redan Jaguar frisörsaxar för att klippa dina kunder?

Visste du att de förutom den välkända saxen även har andra verktyg i sitt sortiment? De har olika hårtorkar, plattänger, kammar, borstar, klippare och trimmers. De är av hög kvalitet och mycket lämpliga för användning i en frisörsalong. Handla alla dina salongsartiklar på Salontotal.se.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.