fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Kadus Velvet Oil

Letar du efter en serie produkter som återupplivar ditt hår och ger det en vacker naturlig glans? Då ska du välja Kadus Velvet Oil-serien . Denna serie är speciellt utformad för att få ditt hår att se friskare ut och kännas friskare.

 

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris

Kadus Professional Schampo med sammetolja

Kadus Professional Velvet Oil Shampoo rengör håret skonsamt och ger det omedelbart nytt liv. Resultatet efter användning? Vackert, lent och naturligt glänsande hår! Schampot är det första steget i Kadus Velvet Oil-linje och ger en bas för de andra produkterna i serien.

Velvet Oil Kadus Balsam

Ett balsam appliceras efter hårtvätten och ser till att ditt hår är välvårdat. Velvet Oil Kadus Conditioner gör håret mjukt direkt. Ditt hår kommer inte bara att se friskare ut, utan också kännas så. Resultatet blir ett välvårdat och naturligt glänsande hår.

Kadus oljekur för sammet

Kadus Velvet Oil Treatment är det tredje steget i denna vårdserie. Denna produkt hjälper till att återställa och återuppliva ditt hår. Efter användning av behandlingen ser håret friskare ut och får en vacker, naturlig glans.

Lättviktsolja från Kadus Velvet Oil

Kadus Velvet Lightweight Oil ger en glansboost till ditt hår och får det att kännas friskare, utan att tynga ner håret. Oljan är lämplig som värmeskydd och har en anti-frizz-effekt på håret.

Kort sagt erbjuder Kadus Velvet Oil-serien en komplett hårvårdsupplevelse med produkter som vitaliserar ditt hår och ger det en vacker naturlig glans. Från den milda rengöringen och omedelbara vitaliseringen av schampot till den återuppbyggande effekten av behandlingen - varje steg bidrar till ett friskare hår som känns mjukt och glänser naturligt. Välj Kadus Velvet Oil-serien och njut av fördelarna med ett välvårdat hår med strålande glans.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.